dan samo za nju

Hrvatska Meghan Fox poslije prizora golišavog oslikavanja zida, pohvalila se da slavi rođendan!

Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 +20 Deniss Grgić - 2 Galerija

Deniss Grgić na svom Instagramu objavila je niz fotografija na kojima oslikava zid, a na sebi je imala samo grudnjak i tange.

Atraktivna slikarica Deniss Grgić podijelila je fotografiju na kojoj leži na bijeloj plahti u bordo seksi kompletu. U prvom planu bio je njezin isklesani trbuh, ali i bujne grudi. 

Zatim je objavila video na kojem oslikava zidove u istoj prostoriji, okrenuta leđima, a sve poglede ukrale su njene obline. 

Nekoliko sati nakon, objavila je niz fotografija s tortom u ruci i otkrila kako slavi 28. rođendan.  Torta je na sebi imala zlatne svijećice i mnoštvo zabodenih rozih cvijetova.

Deniss je za tu prigodu odijenula bijeli čipkasti grudnjak i dugu prozirnu suknju. 

"Manifestacija djevojačke matematike je ako nešto želim, to i dobijem", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

U komentarima su joj pratitelji čestitali rođendan i uputili niz lijepih želja, a nizali su se i emotikoni gorućih vatrica.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je nadimak hrvatska Megan Fox, a nama je jednom prilikom otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Iznenađenje za Danijelu Martinović i Josipa Plavića Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić +25 Danijela Martinović i Josip Plavić Celebrity Pojavile se nove fotografije Danijele Martinović i njenog partnera, posebno ih je oduševilo iznenađanje koje ih je dočekalo!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +29 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Chef Vuki objavio fotografije s vjenčanja i pokazao kakvu je haljinu nosila njegova supruga, koju vješto skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene