baš uživaju skupa!

Pojavile se nove fotografije Danijele Martinović i njenog partnera, posebno ih je oduševilo iznenađanje koje ih je dočekalo!

Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Mirna Maras Batinić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Iznenađenje za Danijelu Martinović i Josipa Plavića Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić - 15 Danijela Martinović i Josip Plavić - 14 Danijela Martinović i Josip Plavić - 11 +19 Danijela Martinović i Josip Plavić - 12 Galerija

Danijela Martinović i Josip Plavić zabavljali su se na jednoj zabavi u Sloveniji, a dio atmosfere je na društvenim mrežama podijelila Mirna Maras koja je također bila tamo.

Pjevačica Danijela Martinović uživa u novoj ljubavi s policijskim inspektorom Josipom Plavićem, a koliko su sretni mogli smo ovih dana vidjeti i na društvenim mrežama.

Naime, Danijela i Josip bili su gosti jednog slavlja u slovenskim Brežicama na kojem je bila i naša voditeljica Mirna Maras koja je dio atmosfere podijelila u pričama na svom profilu na Instagramu. Ekipa se dobro zabavljala, a 52-godišnja Danijela i 49-godišnji Josip nisu skidali osmijehe s lica i posebno ih je oduševila torta iznenađenja u obliku pečenog odojka sa svjećicama.

Za vezu Josipa i Danijele doznalo se početkom ove godine. Josip je kriminalistički inspektor, aupoznali su se kada je Danijela podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala. Danijela iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 3 +27 Meghan Markle - 1 Celebrity Meghan Markle u solo izlasku bez Harryja, jednom rečenicom potvrdila je ono o čemu se već dugo šuška: "Upravo tako!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Bujne atribute Knoll je jedva ugurala u korzet-haljinicu, no jedan dio tijela ipak nije uspjela sakriti

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene