"Riječi su suvišne!''

Hrvatska Meghan Fox javila se iz svog ateljea s hrpom golišavih fotki: "Tijelo od milijun dolara!''

Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić +19 Deniss Grgić Galerija

Deniss Grgić pozirala je u izdanju koje je neke pratitelje iznenadilo, a neke šokiralo.

Umjetnica Deniss Grgić podijelila je niz provokativnih fotografija iz ateljea u kojima je istaknula svoju besprijekornu figuru.

Pozirala je potpuno gola, a tijelo je prekrila bijelim gipsom od kojeg je kasnije dobila kalup svoje prezgodne figure.

"Ovo tijelo", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Tijelo od milijun dolara", "Riječi su suvišne", "Kakva strastvena umjetnica", "Stvarno kul", "Što uradi", samo su neki od komentara.

Deniss je krajem 2023. godine pozornost privukla na zagrebačkoj špici svojim modnim odabirom, a kada je primijetila da je snimaju, počela je pozirati kao na pisti.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je nadimak hrvatska Megan Fox, a nama je jednom prilikom otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac - 1 Anja Alavanja Viljevac - 3 Anja Alavanja Viljevac - 5 Anja Alavanja Viljevac - 1 +25 Anja Alavanja Viljevac - 2 Celebrity Anja Alavanja doživjela neugodno iskustvo na skijanju: ''Svi vrište kao na vlaku smrti, što me dodatno prestravilo!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Celebrity Šuput se opet javila iz aviona, najavila novu destinaciju, a fanovi su joj u komentarima poručili svoju želju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene