Nema zime za nju

Hrvatska Megan Fox pokazala goli trbuh i prorez na uskoj suknji, a evo kako je reagirala kada je primijetila da ju snimaju!

Deniss Grgić Deniss Grgić Josip Moler/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 +20 Deniss Grgić Galerija

Deniss Grgić zavodljivo je pozirala na zagrebačkoj špici kada je primijetila fotografe ispred kojih nije mogla proći neopaženo.

Naša poznata slikarica i bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" Deniss Grgić snimljena je u šetnji na zagrebačkoj špici, a gdje je zavodljivo pozirala fotografima koji su je primijetili.

Deniss je pritom pokazala goli trbuh unatoč hladnom vremenu i niskim temperaturama i to u pripijenoj suknji s prorezom i kratko rezanom bundicom.

Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je nadimak hrvatska Megan Fox, a nama je jednom prilikom otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ana Karamarko - 3 +16 Ana Karamarko - 4 Celebrity Atraktivna supruga Tomislava Karamarka viđena u rijetkoj šetnji u omiljenom društvu, a zbog zaštitnog znaka kojeg se ne odriče svi su se okretali za njom!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster - 6 Katharine McPhee i David Foster - 5 Katharine McPhee i David Foster - 7 Katharine McPhee i David Foster - 4 +24 Katharine McPhee i David Foster - 3 Celebrity Dobio je sina sa ženom koja je od njega mlađa 34 godine, a sada su pred izazovom na koji nisu računali: "Njegova era je bila drugačija..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene