sve oči su uprte u nju

Sestra slavnog nogometaša sve više privlači pažnju javnosti, zbog ovih prizora s plaže bit će vam jasno i zašto!

Rafaella Santos - 5 Rafaella Santos - 5 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 11 Rafaella Santos - 10 Rafaella Santos - 9 Rafaella Santos - 8 Rafaella Santos - 6 Rafaella Santos - 5 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 3 Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 1 +18 Rafaella Santos Galerija

Rafaella Santos uhvaćena je na plaži kako uživa s prijateljicama u sunčanom danu, a mnogi za njezine obline tvrde da su umjetne.

Sestra popularnog nogometaša Neymara, Rafaella Santos, svojim izgledom plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Ovoga puta paparazzi su je snimili na plaži gdje je sa svojim prijateljicama uživala u sunčanom danu.

Nosila je crno-bijeli kupaći kostim, a njezine raskošne obline bilo je nemoguće ne primijetiti, za koje mnogi tvrde da su umjetne te da se Rafaella podvrgnula brojim zahvatina na svome tijelu. 

Svoje fotografije na Instagramu Rafaella voli urediti, pa su puno drugačije od ovih na kojima je uhvaćena nespremna, a mnogima će za oko zapeti i njezine tetovaže koje ima po cijelom tijelu.

Rafaella je inače velika bratova podrška i strastvena obožavateljica, a koliko se zna uživjeti u navijanje, svjedoči i podatak da je jednom, slaveći njegov pogodak, iščašila rame. Brat i sestra vrlo su bliski, zajedno su odrastali u skromnom domu u Sao Paulu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a ona ga često prati i na putovanjima.

Rafaellu na Instagramu prati šest milijuna pratitelja, a njezina starijeg brata nevjerojatnih 221 milijun. Svoju su bliskost pokazali i tetovažama koje su posvetili jedno drugome, ona je na lijevoj ruci tetovirala njegove oči, dok je on na ruci tetovirao njezino lice.

Trenutačno oboje uživaju u samačkim životima, i to nakon što je Neymar prekinuo s Brunom Biancardi, s kojom je bio u vezi nešto više od godinu dana. Rafaella je slobodna nakon što je prekinula vezu s nogometašem Lucasom Limom, a iako su postojale glasine da su se pomirili, to nisu potvrdili. Prije toga Rafallea je ljubila bratova bliskog prijatelja Gabigola, kojeg su nekoć prozvali novim Neymarom.

Pogledaji ovo Rafaella Santos - 7 Celebrity Neymarova sestra pokazala svu svoju raskoš u mini bikiniju, evo zašto je na Instagramu prati čak 6 milijuna ljudi!

Pogledaji ovo Rafaella Santos Celebrity Atraktivna sestra nestašnog nogometaša ukrala pažnju na tribinama, zajedno su odrastali u skromnom domu i ne kriju koliko su bliski

Pogledaji ovo Rafaella Santos Celebrity Paparazzi uhvatili sestru razmaženog nogometaša, popravila je sve na sebi kada ih je uočila, ali jedno ipak ne može sakriti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić +15 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Pleslić dotjerana i nasmijana stigla u crkvu u Kninu, a pažnju su plijenili skupi modni dodaci

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 10 +25 Severina - 1 Celebrity Severina dekolteom do pupka sve oborila s nogu, a za ovakav izrez trebalo je hrabrosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene