nakon nove optužnice

Josipa Pleslić dotjerana i nasmijana stigla u crkvu u Kninu, a pažnju su plijenili skupi modni dodaci

Josipa Pleslić Josipa Pleslić Hrvoje Jelavić/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić +9 Josipa Čulina i Josip Pleslić Galerija

Josipa Pleslić, nekoć Rimac, snimljena je ispred crkve sv. Ante u Kninu, kamo je došla povodom Dana grada i blagdana sv. Ante.

Biva kninska gradonačelnica Josipa Pleslić, nekoć Rimac, pojavila se prvi put u javnosti nakon što je USKOK pred Županijskim sudom u Zagrebu podigao novu optužnicu protiv nje.

Josipa je snimljena ispred crkve sv. Ante u Kninu, povodom Dana grada i blagdana sv. Ante. Za tu je prigodu odabrala bijelu kombinaciju s košuljom i suknjom, koju je upotpunila skupocjenim modnim dodacima luksuznog brenda Louis Vuitton, točnije remenom čija se cijena kreće oko 450 eura i torbom od 1500 eura.

S Josipom nije fotografiran njezin suprug i imenjak Josip Pleslić, pa nije ni poznato je li došao s njom. Josipa se za bivšeg agenta SOA-e udala u lipnju prošle godine i par će uskoro proslaviti godišnjicu braka. Vjenčali su se na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a fotografije sa svadbenog slavlja objavio je mladoženja na svojem profilu na Facebooku.

Josipi je ovo drugi brak, a za prvog supruga Danijela Rimca udala se kad joj je bilo samo 20 godina i tri godine kasnije rodila je kćer Katju.

Pogledaji ovo Josipa Pleslić - 4 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

Pogledaji ovo Josipa Rimac Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

Pogledaji ovo Josipa Rimac Celebrity Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Uzrujana Ivana Knoll javila se iz Berlina uoči Eura, evo što ju je izbacilo iz takta: "Plaćam tisuće za ovo!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 +20 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Celebrity Poznata Hrvatica pokazala zavidnu liniju nakon poroda, s Kolindim bivšim savjetnikom dobila je prvo dijete u 43. godini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene