Pokazala obline

Paparazzi uhvatili sestru razmaženog nogometaša, popravila je sve na sebi kada ih je uočila, ali jedno ipak ne može sakriti!

Rafaella Santos Rafaella Santos Rafaella Santos/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 1 Rafaella Santos - 3 Rafaella Santos - 5 Rafaella Santos - 1 Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 3 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 7 +12 Rafaella Santos - 8 Galerija

Rafaella Santos pokazala je obline na plaži u Brazilu, gdje je provela opuštajuće popodne u društvu prijatelja.

Sestra popularnog nogometaša Neymara, 26-godišnja Rafaella Santos, snimljena je kako uživa na jednoj od plaža Rio de Janeira u društvu prijatelja, a na kojoj su je zamijetili svi kupači, ali i paparazzi koji su se tamo našli.

Pogledaj i ovo Neymar i Bruna Biancardi ''htjela bih vas obavijestiti...'' Djevojka s kojom je Neymar dobio dijete prije mjesec dana potvrdila glasine: ''Budući da me često povezuju sa sprdnjama..''

Rafaella je u crnom badiću istaknula bujne obline, a kada je primijetila objektive, provjerila je i kako joj pristaje i jesu li joj sve obline na mjestu, ne želeći pokazati previše. Njihova pažnja joj nije zasmetala, čak ih je nagradila i širokim osmijehom, no mnogi su primijetili i kako se njezine paparazzo fotografije poprilično razlikuju od onih koje dijeli na svojem profilu na Instagramu, a koje očito malo uređuje pomoću filtera i fotošopa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RAFAELLA (@rafaella)

Rafaella je inače velika bratova podrška i strastvena obožavateljica, a koliko se zna uživjeti u navijanje, svjedoči i podatak da je jednom slaveći njegov pogodak iščašila rame. Brat i sestra su vrlo bliski, zajedno su odrastali u skromnom domu u Sao Paulu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a ona ga često prati i na putovanjima.

Rafaellu na Instagramu prati šest milijuna pratitelja, a njezina starijeg brata nevjerojatnih 205 milijuna. Svoju su bliskost pokazali i tetovažama koje su posvetili jedno drugome, ona je na lijevoj ruci tetovirala njegove oči, dok je on na ruci tetovirao njezino lice.

Trenutačno oboje uživaju u samačkim životima, i to nakon što je Neymar prošle godine prekinuo s Brunom Biancardi, s kojom je bio u vezi nešto više od godinu dana. Rafaella je slobodna nakon što je prekinula vezu s nogometašem Lucasom Limom, a iako su postojale glasine da su se pomirili, to nisu potvrdili. Prije toga Rafallea je ljubila bratova bliskog prijatelja Gabigola, kojeg su nekoć prozvali novim Neymarom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 +9 Camila Cabello - 1 Celebrity Na prvu je možda nećete prepoznati, ali riječ je o ljepotici koja ovako ističe svoje obline i odupire se standardima nametnute ljepote u Hollywoodu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene