Posvetili si i tetovaže

Atraktivna sestra nestašnog nogometaša ukrala pažnju na tribinama, zajedno su odrastali u skromnom domu i ne kriju koliko su bliski

Rafaella Santos Rafaella Santos Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 6 Rafaella Santos - 11 Rafaella Santos - 3 Rafaella Santos - 9 Rafaella Santos - 8 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 5 Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 7 Rafaella Santos - 10 +4 Neymar (Foto: Profimedia) Galerija

Rafaella Santos nije propustila susret Brazila i Srbije na nogometnom prvenstvu u Katru, u kojem je zaigrao i njezin brat Neymar.

Nogometna reprezentacija Brazila uspješno je svladala reprezentaciju Srbije na prvenstvu u Katru, a jedna od glavnih zvijezda susreta bio je Neymar, koji je na tribinama imao i posebnu podršku.

Pogledaj i ovo Neymar i Bruna Biancardi ''htjela bih vas obavijestiti...'' Djevojka s kojom je Neymar dobio dijete prije mjesec dana potvrdila glasine: ''Budući da me često povezuju sa sprdnjama..''

30-godišnjeg napadača, kojeg mnogi smatraju najboljim brazilskim nogometašem svoje generacije, u Katar je stigla bodriti i obitelj, a navijanje predvodi njegova 26-godišnja sestra Rafaella Santos, čije pojavljivanje nikome nije promaklo.

Atraktivna Rafaella strastvena je obožavateljica nogometa, a koliko se zna uživjeti u navijanje za brata, svjedoči i podatak da je jednom slaveći bratov pogodak iščašila rame.

Brat i sestra su jako bliski, zajedno su odrastali u skromnom domu u Sao Paulu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a ona ga često prati i na putovanjima. Rafaellu na Instagramu prati 5,7 milijuna pratitelja, a njezina starijeg brata nevjerojatna 183 milijuna. Svoju su bliskost pokazali i tetovažama koje su posvetili jedno drugome, ona je na lijevoj ruci tetovirala njegove oči, dok je on na ruci tetovirao njezino lice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafaella Santos | Fã-Clube ✨ (@minharafaella)

Trenutačno oboje uživaju u samačkim životima, i to nakon što je Neymar ljetos prekinuo vezu s Brunom Biancardi nakon što su bili u vezi nešto više od godinu dana. Rafaella je slobodna nakon što je prekinula vezu s nogometašem Lucasom Limom. Iako postoje glasine da se par pomirio prije nekoliko mjeseci, to nisu potvrdili. Prije toga je Rafallea ljubila bratova bliskog prijatelja Gabigola, kojeg su nekoć prozvali novim Neymarom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila idilične obiteljske fotke iz Beča pa pokazala što joj je priredio nestašni Bloom: "Oprostite, molim vas…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene