Podigla temperaturu!

Neymarova sestra pokazala svu svoju raskoš u mini bikiniju, evo zašto je na Instagramu prati čak 6 milijuna ljudi!

Rafaella Santos - 7 Rafaella Santos - 7 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 8 Rafaella Santos - 6 Rafaella Santos - 5 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 3 Rafaella Santos - 2 Rafaella Santos - 1 Rafaella Santos - 4 Rafaella Santos - 3 Rafaella Santos - 2 +13 Rafaella Santos - 1 Galerija

Neymarovu sestru Rafaellu Santos paparazzi su uhvatili u bezbrižnom brčkanju u plićaku, a njezine obline teško je bilo ne zamijetiti.

Sestra popularnog nogometaša Neymara, 26-godišnja Rafaella Santos, snimljena je kako uživa na plaži Barra de Tijuca u društvu prijateljice, a svima prisutnima bilo je teško ne zamijetiti njezine umjetne obline u minijaturnom kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Neymar i Bruna Biancardi ''htjela bih vas obavijestiti...'' Djevojka s kojom je Neymar dobio dijete prije mjesec dana potvrdila glasine: ''Budući da me često povezuju sa sprdnjama..''

Rafaella je nosila ružičasto-crne tange te isti takav gornji dio kupaćeg, a ti komadići tkanine jedva su sakrivali njezine grudi i stražnjicu, koji su vidljivo dorađeni.

Svoje fotografije na Instagramu Rafaella voli urediti, pa su puno drugačije od ovih na kojima je uhvaćena nespremna, a mnogima će za oko zapeti i njezine tetovaže koje ima po cijelom tijelu.

Rafaella je inače velika bratova podrška i strastvena obožavateljica, a koliko se zna uživjeti u navijanje, svjedoči i podatak da je jednom, slaveći njegov pogodak, iščašila rame. Brat i sestra vrlo su bliski, zajedno su odrastali u skromnom domu u Sao Paulu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije, a ona ga često prati i na putovanjima.

Rafaellu na Instagramu prati šest milijuna pratitelja, a njezina starijeg brata nevjerojatnih 205 milijuna. Svoju su bliskost pokazali i tetovažama koje su posvetili jedno drugome, ona je na lijevoj ruci tetovirala njegove oči, dok je on na ruci tetovirao njezino lice.

Trenutačno oboje uživaju u samačkim životima, i to nakon što je Neymar prošle godine prekinuo s Brunom Biancardi, s kojom je bio u vezi nešto više od godinu dana. Rafaella je slobodna nakon što je prekinula vezu s nogometašem Lucasom Limom, a iako su postojale glasine da su se pomirili, to nisu potvrdili. Prije toga Rafallea je ljubila bratova bliskog prijatelja Gabigola, kojeg su nekoć prozvali novim Neymarom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 1 Nicole Kidman, Keith Urban - 2 Nicole Kidman, Keith Urban - 3 +25 Nicole Kidman, Keith Urban - 4 Celebrity Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Hunter Schafer - 1 Hunter Schafer - 3 Hunter Schafer - 4 Hunter Schafer - 5 +19 Hunter Schafer - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo laganim perom! Pogledajte ovaj modni dodatak za koji je nemoguće i pomisliti da bi ga netko nosio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene