Kakva haljina!

Severina dekolteom do pupka sve oborila s nogu, a za ovakav izrez trebalo je hrabrosti!

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 10 Severina - 1 Severina u Francuskoj - 6 Severina u Francuskoj - 3 Severina i Matija Vuica Severina - 4 Severina - 2 +19 Severina - 4 Galerija

Severina ovih dana uživa u Francuskoj, odakle je sada objavila fotografije na kojima pozira u haljini s dekolteom do pupka.

Naša pjevačica Severina Vučković počastila je pratitelje na Instagramu novim prizorima sa svojeg odmora u Francuskoj, gdje uživa već nekoliko dana.

Javila se iz luksuzne turističke destinacije Biarritz, a objavila je fotografije na kojima pozira u bijeloj haljini, s dekolteom koji doslovno seže do pupka.

"...a treća je bila boja", citirala je Severina uz fotke svoj hit "Dalmatinka", a obožavatelji su je zasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kako ti dobro stoji ova haljina!", "Najljepša si", "Prekrasna dama", "Fantastična", "Ljepotica", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Seve je prije ovog oduševila svoje pratitelje na društvenoj mreži i fotografijama iz čuvene Vile Magnan, a prije toga je pokazala i da joj društvo u Francuskoj pravi njezin dugogodišnji suradnik i prijatelj Davor Grgin.

Pogledaji ovo Severina i Matija Vuica Celebrity Severina i Matija Vuica udružile snage kako bi napravile dobro djelo: "Želimo usrećiti neko divno mlado biće"

Pogledaji ovo Severina - 5 Celebrity Seve objavila fotke s treninga u vrućim hlačicama: ''Umjetnica mora biti zdrava!''

Pogledaji ovo Severina Celebrity Pogledajte kako je Severina odgovorila na Karleušine provokacije, uz urnebesnu fotku iskopala je i iznenađujuće snimke!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić +15 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Pleslić dotjerana i nasmijana stigla u crkvu u Kninu, a pažnju su plijenili skupi modni dodaci

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Uzrujana Ivana Knoll javila se iz Berlina uoči Eura, evo što ju je izbacilo iz takta: "Plaćam tisuće za ovo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene