''ne zna se što je ljepše!''

Seve uživa na luksuznoj turističkoj destinaciji, pohvalila se fotografijama: ''Prezgodna žena!''

Severina u Francuskoj - 1 Severina u Francuskoj - 1 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Francuskoj - 6 Severina u Francuskoj - 4 Severina u Francuskoj - 3 Severina u Francuskoj - 9 Severina u Francuskoj - 8 Severina u Francuskoj - 7 Severina u Francuskoj - 5 Severina u Francuskoj - 2 Severina u Francuskoj - 1 Severina +19 Severina - 2 Galerija

Severina je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz Francuske, a obožavatelji su joj odmah udijelili najljepše komplimente.

Naša pjevačica Severina često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a ovoga je puta pratitelje počastila nizom fotografija s odmora.

Seve se javila iz Biarritza u Francuskoj, a na objavljenim fotografijama može vidjeti i predivan krajolik.

"Pozdravi iz Francuske", napisala je pjevačica u opisu objave, a obožavatelji su ju odmah obasuli komplimentima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Dama", "Predivno mjesto", "Prezgodna žena", "Lijepo se provedi", Ne zna se što je ljepše", "Seve ljepotica", nizali su se komentari.

Nedavno je Severina zajedno s dizajnericom Matijom Vuicom udružila snage kako bi razveselili jednu sretnu maturanticu dizajnerskom haljinom za maturalnu večer.

Podsjetimo, ovih dana u regionalnim medijima budno se prati javno prepucavanje Severine i njezine srpske kolegice Jelene Karleuše, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se družila s makedonskom reprezentacijom, a njihov poklon jako ju je raznježio, sjetili su se onog što najviše voli

Pogledaji ovo Severina - 5 Celebrity Seve objavila fotke s treninga u vrućim hlačicama: ''Umjetnica mora biti zdrava!''

Pogledaji ovo Severina Celebrity Pogledajte kako je Severina odgovorila na Karleušine provokacije, uz urnebesnu fotku iskopala je i iznenađujuće snimke!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić i suprug - 2 Nataša Janjić i suprug - 3 Nataša Janjić i suprug - 4 Nataša Janjić i suprug - 5 +29 Nataša Janjić i suprug - 2 Celebrity Našu glumicu šarmantni suprug nije ispuštao iz naručja, među njima iskre frcaju kao i prvog dana: ''Ma di ga nađe?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 +25 Sonja Kovač - 3 Celebrity Sonja Kovač objavila emotivne prizore snimljene nakon poroda: "O količini suza radosnica mogla bih napisati roman!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene