"napokon mogu reći..."

Sonja Kovač objavila emotivne prizore snimljene nakon poroda: "O količini suza radosnica mogla bih napisati roman!"

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 11 +19 Sonja Kovač - 10 Galerija

Sonja Kovač sa svojim je pratiteljima podijelila trenutke koji su prethodili porodu, ali i one koji su došli poslije. Uz nju je cijelo vrijeme bio njezin zaručnik i otac malene djevojčice.

Naša influencerica Sonja Kovač nedavno se pohvalila radosnom viješću da je na svijet donijela svoje prvo dijete, malenu djevojčicu koju je 10. svibnja dobila sa zaručnikom Goranom Mandićem.

Sada je na Instagramu objavila emotivnu snimku koja sadrži trenutke prije i poslije poroda.

"Prošla sam svijet, vidjela čuda, ali nijedno se ne da usporediti s tobom. Sada sam potpuna i mogu napokon reći kako imam sve u životu. O količini zahvalnosti i suza radosnica bih mogla napisati roman, ali da ne duljim jer ne mogu skinuti pogled s nje od kada je stigla",  napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Brojni pratitelji su joj čestitali i pružili podršku u komentarima, a ime djevojčice još nisu otkrili. 

Sonja i Goran zajedno su već 12 godina, a nakon deset godina veze zaručili su se na Maldivima, no ona ga je unatoč svemu dugo skrivala od svih i nije se znalo puno toga o njemu.

On je inače profesionalni igrač pokera, a Sonja je za IN magazin prije godinu dana otkrila kako ju je zaprosio.

"Ja sam zapravo znala da će se to jednog dana dogoditi. To je sve toliko normalno kada si toliko dugo zajedno i nama je samo bitno da se volimo", izjavila je tada Sonja i dodala kako je Goran romantičnu prosidbu planirao i pripremao godinu dana.

Pogledaji ovo Sonja Kovač - 5 Celebrity Sonja Kovač objavila video koji je snimila pred sam porod, ovako su izgledali posljednji trenuci prije dolaska male princeze!

Pogledaji ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Celebrity Tko je otac djeteta Sonje Kovač? Profesionalno se bavi pokerom, a ona ga je godinama skrivala od javnosti!

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač pohvalila se najljepšim vijestima, sve je tajila duže od tjedan dana: ''Samo si ti još nedostajala...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Bon Jovi Jon Bon Jovi Jon Bon Jovi Jon Bon Jovi +21 Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley - 1 Celebrity Legendarnog rokera sustigle su godine, no žene mu i dalje ne mogu odoljeti, a ima i dostojnog nasljednika!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla - 1 Kralj Charles i Camilla - 3 Kralj Charles i Camilla - 5 Kraljica Elizabeta II., 1997. +25 Kralj Charles i Camilla - 4 Celebrity Fotografije kraljevskih suza obilaze svijet, ovakve prizore dosad smo rijetko imali priliku vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene