njihova ljubavna priča

Tko je otac djeteta Sonje Kovač? Profesionalno se bavi pokerom, a ona ga je godinama skrivala od javnosti!

Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 11 Sonja Kovač i Goran Mandić - 10 Sonja Kovač i Goran Mandić - 9 Sonja Kovač i Goran Mandić - 8 Sonja Kovač i Goran Mandić - 7 Sonja Kovač i Goran Mandić - 6 Sonja Kovač i Goran Mandić - 5 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 +20 Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Galerija

Sonja Kovač svoje prvo dijete dobila je u vezi sa zaručnikom Goranom Mandićem, s kojim je već 12 godina u sretnoj vezi.

Naša influencerica Sonja Kovač pohvalila se radosnom viješću da je na svijet donijela svoje prvo dijete, kćerkicu kojoj nije otkrila ime, ali je već podijelila njezinu prvu fotografiju na društvenim mrežama.

''Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. Najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo'', napisala je pa otkrila da je malenu rodila još prije više od tjedan dana.

Svoje prvo dijete Sonja je dobila s partnerom Goranom Mandićem, s kojim je u sretnoj vezi već 12 godina.

Kakvi su vam Sonja i Goran kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Sonja i Goran nakon deset godina veze zaručili su se na Maldivima, no ona ga je unatoč svemu dugo skrivala od svih i nije se znalo puno toga o njemu.

On je inače profesionalni igrač pokera, a Sonja je za IN magazin prije godinu dana otkrila kako ju je zaprosio.

"Ja sam zapravo znala da će se to jednog dana dogoditi. To je sve toliko normalno kada si toliko dugo zajedno i nama je samo bitno da se volimo", izjavila je tada Sonja i dodala kako je Goran romantičnu prosidbu planirao i pripremao godinu dana.

"Ukrao mi je jedan prsten iz moje sobe, nije ih htio uzeti više da ne bih skužila, pa ga je nosio u draguljarnice da bude točna veličina. Nisam mislila da može tako skrivati stvari od mene", našalila se Sonja.

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač pohvalila se najljepšim vijestima, sve je tajila duže od tjedan dana: ''Samo si ti još nedostajala...''

Pogledaji ovo Sonja Kovač - 9 Celebrity Sonja Kovač objavila fotografije iz vremena kada nitko nije slutio da je u drugom stanju, evo kako je novosti skrivala

Pogledaji ovo Sonja Kovač Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Dobrev - 3 Nina Dobrev - 1 Nina Dobrev - 9 Nina Dobrev - 2 +23 Nina Dobrev - 6 Celebrity Holivudska slatkica nastradala u nesreći, prizori iz bolnice zabrinuli su obožavatelje: ''Oporavak će biti dug...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 3 +25 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 4 Celebrity Matiju Vuicu pet mjeseci nakon smrti partnera dočekalo neugodno iznenađenje na društvenim mrežama: "Oduzeli ste mi zadnju utjehu i tračak radosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene