Slavlje u Zadru

Dominik Livaković oženio dugogodišnju djevojku Helenu, prelijepa mladenka zablistala je u vjenčanici s visokim prorezom

Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Šime Zelić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 9 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 11 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 10 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 7 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 8 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 5 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 +10 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 9 Galerija

Dominik Livaković i Helena Matić vjenčali su se u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze, a mladenka je odabrala vjenčanicu s visokim prorezom.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković oženio je dugogodišnju djevojku Helenu Matić katedrali sv. Stošije u Zadru.

Pogledaj i ovo Dominik Livaković i Helena Matić pristižu poznati uzvanici Sve je spremno za vjenčanje Dominika Livakovića i hrvatske Meghan Markle, pogledajte prve fotografije sretnih mladenaca

Par je sudbonosno "da" izrekao nakon pet godina veze, a prelijepa mladenka sve je očarala u raskošnoj vjenčanici s visokim prorezom na donjem dijelu.

Slavlje je započelo domjenkom u lounge baru Garden, a nakon mise proslava se nastavlja u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, piše Zadarski.hr.

Poznato je i da će paru na svadbi pjevati Petar Grašo i Saša Matić, kao i da su na popisu uzvanika Mateo i Izabel Kovačić ,Luka i Vanja Modrić te Šime Vrsaljko.

Dominik i Helena u vezi su od 2017. godine, a ona je privukla veliku pažnju domaće javnosti tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 +17 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Celebrity Razgolićena Meghan Markle došla podržati princa Harryja pa ga bacila u drugi plan, a on nije mogao sakriti razočaranje

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 +13 Blanka Vlašić Celebrity Trudna Blanka Vlašić raznježila sve romantičnim fotkama sa suprugom, pokazali su i kako teku pripreme za bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene