"nas troje"

Trudna Blanka Vlašić raznježila sve romantičnim fotkama sa suprugom, pokazali su i kako teku pripreme za bebu!

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić +7 Blanka Vlašić - 1 Galerija

Blanka Vlašić i njezin suprug Ruben Van Gucht na Instagramu su objavili zajedničke fotografije iz Splita, a on je pokazao i kako se pripremaju za dolazak prinove.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić s novopečenim suprugom Rubenom Van Guchtom uživa u Splitu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht slatko! Suprug Blanke Vlašić ne krije koliko je ponosan na nju, a posvetio joj je objavu s posebnog mjesta: "To je ljubav!"

Iz svojeg rodnog grada javila se na Instagramu gdje je sve raznježila njihovim zajedničkim romantičnim fotografijama uz more.

"Nas troje", napisala je Blanka u opisu, no na fotkama je trudnički trbuh sakrila ispod široke haljine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Super ste par", Baš vas je lijepo vidjeti", "Predivni ste", nizali su se komentari ispod objave, a budućim roditeljima još pristižu i čestitke.

Ruben je na svojem Insatgramu pokazao i da se već pripremaju za dolazak bebe, a objavio je fotografiju na kojoj pozira s nosiljkom u ruci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, Blanka je sve iznenadila kada je krajem svibnja objavila da se udala i da je trudna

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisali su Blanka i Ruben uz fotografije s vjenčanja koje su objavili na Instagramu, a do tada se nije znalo ni da su u vezi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox (Foto: Getty Images) +5 Samantha Fox (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bila je seks-simbol za kojim su muškarci potajice patili, a sada ju pred oltar vodi žena!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 4 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 +0 Arabella Chi Celebrity Atraktivna plavuša pokazala obline sa svih strana, pod tušem je priredila show zbog kojeg su svi gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene