postala senzacija preko noći

Bila je seks-simbol za kojim su muškarci potajice patili, a sada ju pred oltar vodi žena!

Samantha Fox Samantha Fox Gulliver Image 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +0 Samantha Fox Galerija

Samantha Fox i njezina partnerica Linda Olsen vjenčat će se u Essexu, a Linda se pohvalila i pronalaskom vjenčanice na društvenim mrežama.

Pjevačica Samantha Fox i njezina partnerica Linda Olsen napokon će se vjenčati u Essexu, nakon što su sve 2020. godine morale odgoditi zbog situacije s koronavirusom.

Pogledaj i ovo Samantha Fox (Foto: Getty Images) dani najveće slave Sa 16 se pojavila u toplesu, njezino su ime tetovirali na čelo, a voljela je i muškarce i žene

Linda je prije mjesec dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s osmijehom na licu u salonu vjenčanica. Nakon dugo traženja, uspjela je pronaći svoju savršenu haljinu za taj poseban dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Olsen (@linda_olsen__)

"Naš veliki dan sve je bliže", stajalo je u opisu.

Pratitelji su joj pružali riječi podrške i čestitali ispod fotografije: "Izgledat ćeš prekrasno", "Jedva čekam, toliko sam uzbuđena", "Napokon", "Čestitke", "Bit ćeš najljepša mladenka".

Blizak izvor parnericama izjavio je za Daily Mail Online: "Njih dvije jedva čekaju taj dan".

Inače, Fox je od 2016. u vezi s Norvežankom, majkom dva sina koja vodi privatan život i pjevačica je istaknula da joj je drago što nije kao ona u šoubiznisu. Zaručile su se u ožujku 2020.

Samantha je osvojila svijet 80-ih svojom glazbom, ali i seksipilom te je zbog toga imala vojsku obožavatelja.

Samantha je postala senzacija preko noći nakon što je kao 16-godišnjakinja pozirala u toplesu za slavnu Page 3 britanskog tabloida The Sun. Bila je najmlađi model kojem je uspjelo pojaviti se na njoj i ubrzo je nosila titulu najpopularnije pin-up djevojke tog razdoblja.

Kada je osvojila javnost svojim izgledom i seksipilom, pokazala je i svoj pjevački talent. Samantha je 1986. objavila debitantski singl "Touch Me" koji je poharao glazbene ljestvice i bio na prvom mjestu u 17 zemalja. Popularne su bile i njezine pjesme "Naughty Girls" i "I Wanna Have Some Fun", a 1988. je bila nominirana za nagradu Brit u kategoriji najbolje ženske glazbene umjetnice.

Dok je gradila pjevačku karijeru, Samantha je odlučila zapostaviti onu modela. Pojavila se još pokoji put u tabloidu The Sun, ali u posebnoj prigodi kada je Page 3 slavio 25. godišnjicu svog postojanja i tada se opet skinula u toples što je oduševilo njezine muške obožavatelje. Sredinom 90-ih pozirala je za izdanje magazina Playboy.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 3 Frano i Milena Lasić - 1 Frano Lasić +8 Frano Lasić Celebrity Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene