Samo da je pažnje!

Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) +0 Victoria Silvstedt Galerija

Victoria Silvstedt pokazala je bujni dekolte u St. Tropezu gdje su je spremno dočekali paparazzi, a ona uživala u njihovoj pažnji.

Švedska manekenka Victoria Silvstedt stigla je u St. Tropez na odmor i odmah po dolasku privukla pažnju na sebe i bujne obline, koje je ovaj put jedva uspjela obuzdati.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt Platinasta ljepotica U svijet manekenstva probila se 90-ih, a i u petom desetljeću zbog svoje figure privlači znatiželjne poglede!

47-godišnja Victoria izbacila je dekolte u pripijenom topu na jedno rame, koji joj ga je jedva prekrio, no čini se da to slavnu plavušu nije previše zamaralo. Pozirala je sa smiješkom tamošnjim paparazzima na plaži i dobro se zabavljala. Navikla je već da svi bulje u nju, pogotovo na plaži, a na toliku pažnju nikada se nije bunila.

Victoria inače često svoje avanture dijeli s više od 800.000 pratitelja na Instagramu, a ne srami se skinuti u badiće koji joj uvijek stoje kao saliveni. U svijetu manekenkstva probila se još davne 1993. godine kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta.

Nedugo zatim primijetio ju je pokojni Hugh Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na što je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboy specijalna izdanja i Playboy videi.

Platinasta ljepotica krajem 90-ih sklopila je unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina, među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair.

Osim manekenstva Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality emisije, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. godina imala je svoju emisiju "Sport by Victoria". Bavi se i pjevanjem, a u Švedskoj je s albumom "Girl on the Run" dostigla zlatnu nakladu.

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. godine za voditelja vijesti Chrisa Wraggea, a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee, a manekenka je 2008. ljubila švicarskog poduzetnika Mauricea Dabbaha.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović - 4 +23 Nikolina Pišek Ristović - 1 Celebrity Neutješna Nikolina Pišek odala počast pokojnom suprugu, a na groblje je stigla s njegovom bivšom ženom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 1 +1 Camila Cabello Celebrity Bez imalo zadrške ističe ono što većina žena skriva, ni najmanji mogući bikini s tangicama ne predstavlja joj problem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene