pristižu poznati uzvanici

Sve je spremno za vjenčanje Dominika Livakovića i hrvatske Meghan Markle, pogledajte prve fotografije sretnih mladenaca

Dominik Livaković i Helena Matić Dominik Livaković i Helena Matić Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković i Helena Matić Dominik Livaković Dominik Livaković, Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Domagoj Livaković, Helena Matić (FOTO: Instagram) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) +0 Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Galerija

Dominik Livaković i Helena Matić izreći će sudbonosno "da" u katedrali sv. Stošije u Zadru, a na vjenčanju se očekuju brojni poznati uzvanici.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković ove subote vjenčat će se dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić u katedrali sv. Stošije u Zadru.

Pogledaj i ovo Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Baš je zgodna! Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

Slavlje je započelo domjenkom u lounge baru Garden, a nakon mise proslava će se održati u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, piše Zadarski.hr.

Fotografi su snimili sretne mladence uoči ceremonije, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Poznato je i da će paru na svadbi pjevati Petar Grašo i Saša Matić, kao i da su na popisu uzvanika Mateo i Izabel Kovačić ,Luka i Vanja Modrić te Šime Vrsaljko.

Dominik i Helena u vezi su od 2017. godine, a ona je jednom prilikom otkrila čime ju je nogometaš osvojio.

"Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit", ispričala je Helena je za Jutarnji list.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Helena je veliku pažnju javnosti i medija privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 +25 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Celebrity Razgolićena Meghan Markle došla podržati princa Harryja pa ga bacila u drugi plan, a on nije mogao sakriti razočaranje

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 +13 Blanka Vlašić Celebrity Trudna Blanka Vlašić raznježila sve romantičnim fotkama sa suprugom, pokazali su i kako teku pripreme za bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene