Evo kamo su se prvo uputili

Marcelo Brozović i supruga snimljeni na jahti u trenucima opuštanja, a on se pohvalio luksuzom u kojem uživaju dok plove!

Marcelo i Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović Ivana Ivanović/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 1 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 2 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 3 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na jahti u Splitu - 4 Marcelo Brozović Marcelo Brozović Silvija Brozović - 2 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 3 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 4 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 5 +19 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 6 Galerija

Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima plovi Jadranom na jahti, a fotografi su ih ulovili dok su bili u Splitu.

Nogometaš Marcelo Brozović u srijedu je s obitelji i prijateljima jahtom isplovio iz Skradina, a sada je poznato i gdje su se prvo uputili.

Fotografi su ih snimili kada su se usidrili kraj Splita, a na fotografijama se vide Marcelo i njegova supruga Silvija.

Marcelo se s jahte javio i u pričama na svojem profilu Instagramu, gdje je pokazao da dok plovi uživa i na masaži, a fotografije koje je on objavio pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Marcelo je prije odmora potpisao unosan ugovor za saudijski klub Al Nassr, u kojem igra i slavni Cristiano Ronaldo. Ovim transferom postao je najplaćeniji hrvatski sportaš u povijesti, a njegova godišnja plaća u Saudijskoj Arabiji iznosit će iznosit će 25 milijuna eura.

Inače, Marcelo i Silvija, koja je po struci biologinja, u braku su od 2016. godine i vjenčali su se na sam Badnjak u tajnosti.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Rafaela i kćer Auroru, a upoznali su se 2012. godine u Velikoj Gorici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry u crvenim sandalicama - 2 Princ Harry u crvenim sandalicama - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +26 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Celebrity Osvanule prve paparazzo fotografije princa Harryja i malene Lilibet, na njegovoj mezimici svi su odmah uočili dobro poznat detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene