njihova ljubavna priča

Supruga Ivana Perišića osvojila je njegovo srce još u školskim klupama, skupa su prebrodili sve prepreke, a vjenčali su se u tajnosti!

Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić s djecom Ivan Perišić - 2 Ivan Perišić - 1 Proslava rođendan sina Ivana Perišića Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 6 Ivan i Josipa Perišić - 5 +20 Ivan i Josipa Perišić - 3 Galerija

Ivan Perišić i njegova supruga Josipa zaljubili su se u srednjoškolskim klupama, a njihova ljubavna priča nastavila se sve do danas te su roditelji prekrasne troje djece.

Naš vezni nogometaš Ivan Perišić jedan je od omiljenih igrača hrvatske reprezentacije, ali obožavaju ga i navijači Hajduka, gdje on trenutačno igra. 

Njegova ljubavna priča počinje još od srednjoškolskih dana, kada je upoznao svoju sadašnju suprugu Josipu s kojom je sjedio zajedno u klupi. 

Još dok naš Vatreni nije napravio ozbiljnu i uspješnu karijeru, par je gradio svoju vezu koja je opstala i danas. 

Ivan i Josipa svoju ljubav su okrunili brakom 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. 

Zanimljivo je to da Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. 

Slavlje su tada proveli u krugu najbližih članova obitelji i njihovo dvoje djece - sinčića Lea i kćerkicu Manuelu, a par je 2022. godine dobio i sina Luku.

Par je poznat po tome što svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali sasvim je sigurno da je Josipa svom suprugu najveća podrška. Možda najizazovniju krizu prebrodili su kad je otišao u Francusku igrati za drugoligaša Sochaux, ali uspješno su preprodili sve prepreke.

Pogledaji ovo Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Celebrity Mateo i Izabel Kovačić vjenčali su se u crkvi u kojoj su se upoznali kao tinejdžeri: "Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji!"

Pogledaji ovo Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Celebrity Naš kapetan prije 13 godina suprugu je odveo pred oltar, a sve do danas ostali su jedan od najtajanstvenijih i najskladnijih poznatih parova!

Pogledaji ovo Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 4 Celebrity Prisjetite se kako je izgledalo vjenčanje nogometaša Tina Jedvaja i lijepe Dine, sve je prštalo od raskoši, a pjevao im je Saša Matić!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić Josipa Pleslić +15 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Pleslić dotjerana i nasmijana stigla u crkvu u Kninu, a pažnju su plijenili skupi modni dodaci

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Sablić Monika Sablić - 9 Monika Sablić - 8 Monika Sablić - 7 +17 Monika Sablić - 6 Celebrity Poznatu Splićanku dočekao stravičan prizor u dječjoj sobi: "Spasili su nas vatrogasci..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene