zaljubljeni kao prvog dana

Lijepa supruga našeg nogometaša podijelila simpatičan video s odmora, a pratitelji su Ivanu poslali i poruku!

Ivan i Josipa Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić - 2 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Josipa Perišić - 1 Ivan Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić +10 Josipa Perišić Galerija

Josipa Perišić objavila je na svom Instagramu video sa suprugom Ivanom u kojem je spojila par fotografija sa ljetnog odmora.

Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića, Josipa, ne skriva koliko se dobro provode na ljetnom odmoru.

Naime, podijelila je video prepun njihovih zajedničkih fotografija na kojima poziraju sretni sjedeći na brodu. 

U pozadini je svirala talijanska pjesma "Amor, amor", a u opisu je Josipa stavila samo emotikon srca i goruće vatrice.

Ona je na sebi imala dugu lepršavu plavu haljinu te niski rep i crne sandalice, a Ivan je nosio kratke bijele hlače, plavu majicu i bijele tenisice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

"Molimo te Ivane vrati se kući", "Vrijeme je za doma", "Josipa vrijeme je", "Prekrasni", "Neka vam je blagoslovljen svaki korak", pisali su pratitelji.

Perišić sa suprugom Josipom ima kćer Manuelu te starijeg sina Lea i mlađeg Luku. Par je u braku od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša bez donjeg rublja stala na kraj komentarima na račun njenog izgleda i korištenja fotošopa, svima je ovo zapelo za oko!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 +26 Jelena Rozga - 5 Celebrity Rozga zbog seksi otvora na jednom dijelu tijela dobila poseban nadimak, a svi su komentirali da je cijeli outfit bio posebno seksi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene