njegov ponos!

Ivan Perišić uhvaćen u nježnim očinskim trenucima sa sinom Leom, koji je bio zvijezda Svjetskog nogometnog prvenstva!

Ivan Perišić Ivan Perišić Tom Dubravec/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić Ivan Perišić Leo Perišić i Neymar Leo Perišić i Neymar Josipa Perišić Josipa Perišić Ivan Perišić Ivan i Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +6 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Perišić snimljen je na košarkaškoj utakmici sa sinom Leom, koji je dobio UN-ovo priznanje za doprinos fair playu na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Perišić snimljen je u publici na utakmici Split - Zadar u finalu doigravanja prvenstva Hrvatske za košarkaše.

Pogledaj i ovo Ivan i Josipa Perišić - 2 Jedan od najskladnijih parova Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

Društvo mu je pravio sin Leo, koji mu je sjedio u naručju, a fotografi su ih ulovili u trenucima dok mu je Ivan nešto objašnjavao.

Leo je oduševio cijeli svijet svojom predivnom i iskrenom gestom nakon utakmice Hrvatske i Brazila na Svjetskom prvenstvu u Katru, kada je na terenu tješio uplakanog Neymara.

UN mu je zbog toga dodijelio priznanje za doprinos fair playu i pozvan je na otvaranje walkathona zvanog "Hod od nule", koji se održava u svrhu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a

Na ceremoniji koja je održana u Dohi prisustvovala je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je Lea prvo izgrlila, a zatim ga i nahvalila.

Perišić sa suprugom Josipom ima još dvoje djece, kćer Manuelu i sina Luku, kojeg su dobili prošle godine.

Inače, Ivan i Josipa u braku su od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 2 +26 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 +11 Bianca Censori Nekad i sad Pogledajte kako je izgledala nova supruga Kanyea Westa, prije udaje za njega imala je neke druge zaštitne znakove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene