Ma preslatko!

Ivan Perišić objavio je rijetku fotografiju lijepe supruge i najmlađeg sinčića, a imao je i poseban povod

Josipa Perišić Josipa Perišić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić Leo Perišić i Neymar Ivan Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Ivan Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) +9 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Perišić podijelio je preslatku fotografiju svoje supruge Josipe Perišić i njihova sinčića Luke koji je proslavio svoj prvi rođendan.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Perišić objavio je preslatku fotografiju svoje supruge Josipe Perišić i njihova najmlađa djeteta.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Ivan je na svojim Instagram pričama pokazao kako je maleni Luka proslavio svoj prvi rođendan, a posebnu pažnju privukla je jedna fotografija njegove supruge koja je držala Luku te gledala u daljinu.

Perišić je na fotografiju stavio samo srce, a na društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije svoje obitelji koja mu puno znači.

Inače, osim Luke, Ivan i Josipa imaju i još jednog sina Leonarda te kćerkicu Manuelu.

Leonardo je na zadnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu bio prava zvijezda nogometnih terena jer je nakon velike pobjede Hrvatske nad Brazilom otišao utješiti brazilskog nogometaša Neymara Juniora, a snimka je obišla svijet.

Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 4 Luka Nižetić +24 Luka Nižetić - 1 Celebrity Luka Nižetić uhvaćen je u izlasku u neobičnom kompletu koji privlači znatiželjne poglede, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene