A slatki su!

Ivan Perišić pokazao kako uživa sa svojim mezimcem, čija se gesta prema uplakanom Neymaru još prepričava!

Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić Leo Perišić i Neymar Leo Perišić i Neymar Leo Perišić i Neymar Josipa Perišić, Ivan Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Ivan Perišić +8 Perišić Josipa (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Perišić uputio se na zasluženi ljetni odmor koji će provesti u društvu obitelji, a već je objavio i nekoliko fotografija na svom profilu na Instagramu.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Perišić nakon finala Lige nacija nije se vratio s ostatkom Vatrenih u Zagreb, već se otputio na zasluženi odmor, a s njega se već javio svojim obožavateljima na Instagramu.

Ivan je objavio niz fotografija na kojima mu društvo pravi sin Leo, no nije otkrio točnu destinaciju na kojoj njih dvojica uživaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

"Predivan dječak, dočekao konačno tatin zasluženi odmor! Uživajte, dečki", "Odmori se, zasluženo je", "Uživajte, legendo", "Slatko", "Vrijeme za odmor i punjenje baterija", neki su od komentara koje je dobio.

Leo je inače oduševio cijeli svijet svojom predivnom i iskrenom gestom nakon utakmice Hrvatske i Brazila na Svjetskom prvenstvu u Katru, kada je na terenu tješio uplakanog Neymara. UN mu je zbog toga dodijelio priznanje za doprinos fair playu i pozvan je na otvaranje walkathona zvanog "Hod od nule", koji se održava u svrhu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a

Na ceremoniji koja je održana u Dohi prisustvovala je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je Lea prvo izgrlila, a zatim ga i nahvalila.

Perišić sa suprugom Josipom ima još dvoje djece, kćer Manuelu i sina Luku, kojeg su dobili prošle godine. Par je u braku od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 3 +35 Eva Longoria - 1 Celebrity Dugo se borila s viškom kilograma, a sada joj u kožnoj minici zavide i upola mlađe žene!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene