Kakav komad!

Dugo se borila s viškom kilograma, a sada joj u kožnoj minici zavide i upola mlađe žene!

Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria Eva Longoria - 10 Eva Longoria - 9 Eva Longoria - 8 +29 Eva Longoria - 6 Galerija

Eva Longoria pokazala je savršene noge u kožnoj minici, a kad vidite ove fotografije složit ćete se da glumica s godinama izgleda samo sve bolje.

Holivudska glumica Eva Longoria jedna je od najljepših u filmskoj industriji, a godine kao da su za ovu ljepoticu stale.

Papaazzi su Evu uhvatili ispred ulaska u jedan hotel, a iz crnog džipa izašla je u crnoj kožnoj kratkoj haljinici koja je istaknula njene savršene noge. Po ovim fotografijama nitko ne bi rekao da Longoria ima već 48 godina, a bila sređena ili u ležernom izdanju, Eva uvijek oduzima dah.

Na crvenim tepisima i u javnosti većinom ju vidimo dotjeranu, ali Eva nema problema i s pojavljivanjem u javnosti bez trunke šminke i bez fenirane kose.

Glumica veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 55-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Dean McDermott - 1 Tori Spelling i Dean McDermott - 8 Tori Spelling i Dean McDermott - 7 Tori Spelling i Dean McDermott - 6 +18 Tori Spelling i Dean McDermott - 5 Celebrity Njihov brak već je jednom bio pred raspadom, a sada su novom objavom zbunili sve fanove pa je naglo obrisali!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene