Burna noć?

Inače nema problema s pokazivanjem svog lica, ali ovog puta slavna glumica uhvaćena je u nezgodnom trenutku!

Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 1 Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +24 Eva Longoria Galerija

Eva Longoria nije se nadala da će ju paparazzi uhvatiti u nespremnom izdanju, evo kako poznata glumica izgleda bez trunke šminke.

Eva Longoria slobodan je dan provela na Beverly Hillsu šopingirajući u skupim buticima, a nije se nadala da će ju tamo presresti paparazzi.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

U bijeloj trenirci, majici i vesti, Longoria je izašla iz jedne trgovine noseći vrećicu i kavu, a kad se približila paparazzi su je fotografirali bez trunke šminke i s vidljivim podočnjacima.

Eva nije izgledala baš oduševljeno, ali nije se pokušavala sakriti iako su je uhvatili nespremnu.

Međutim, nešto drugačija priča bila je prije nekoliko dana kada se na svom Instagram profilu pohvalila zanosnim tijelom u zanimljivom kupaćem kostimu. Svi su se složili da 47-godišnja Eva izgleda senzacionalno i nikad bolje dok ponosno pokazuje rezultate marljivog vježbanja i duboki dekolte do pupka s kakvim je već dugo nismo vidjeli.

Glumica veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Eva inače nema problema sa samopouzdanjem pa često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Tada se mogu primijetiti sitne nesavršenosti na njezinom licu i bljeđa koža koje tijekom svečanih događanja vješto prekrije šminkom.

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 54-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +27 Jelena Perčin - 6 Celebrity Jelena Perčin poslije rastave od devet godina mlađega kolege zablistala u kratkoj, uskoj haljini i pokazala noge!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 Neno i Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 +32 Neno i Nikolina Belan - 2 Celebrity Mnogi ni ne znaju kako izgleda kći Nene Belana, a sad su je snimili u izlasku među brojnim poznatim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene