stvarno je posebna!

Visoki prorez na haljini Eve Longorie otkrio je isklesane noge glumice koja u 49. godini očarava svojom prirodnom ljepotom!

Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 10 Eva Longoria - 8 Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 9 Eva Longoria - 7 +20 Eva Longoria - 5 Galerija

Eva Longoria opet je zablistala na crvenom tepihu, a crna haljina prekrivala je gotovo sve osim njenih nogu koje je pokazala ispod velikog proreza.

Glumica Eva Longoria svaki put kad se pojavi u javnosti oduzme dah svima prisutnima, a tako je bilo i ovog puta na filmskom festivalu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Eva je na crveni tepih pristigla u crnoj dugoj haljini koja je imala i duge rukave te kragnu, a pokrila je sve osim njenih vitkih nogu koje su se vidjele ispod visokog proreza.

Kao i uvijek, glumica je bila nasmiješena i spremna za poziranje, a u jednom trenu pridružio joj se i kolega glumac Edward James Olmos kojeg je zagrlila i nastavila pozirati.

Iako je na crvenom tepihu uvijek sređena, Eva inače nema problema sa samopouzdanjem pa često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Tada se mogu primijetiti sitne nesavršenosti na njezinom licu i bljeđa koža koje tijekom svečanih događanja vješto prekrije šminkom.

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 54-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i baka Rita - 3 Marco Cuccurin i baka Rita - 4 Marco Cuccurin i baka Rita - 5 +26 Marco Cuccurin i baka Rita - 6 Celebrity Marco Cuccurin raznježio videom koji je posvetio svojoj posebnoj osobi: "Ne znam što bih bez tebe"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene