Kakva ljubav!

Marco Cuccurin raznježio videom koji je posvetio svojoj posebnoj osobi: "Ne znam što bih bez tebe"

Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i baka Rita - 3 Marco Cuccurin i baka Rita - 4 Marco Cuccurin i baka Rita - 5 Marco Cuccurin i baka Rita - 6 Marco Cuccurin i baka Rita - 2 Marco Cuccurin i baka Rita - 1 Marco Cuccurin i baka Rita - 7 Marco Cuccurin i baka Rita - 8 Marco Cuccurin i baka Rita - 9 +20 Marco Cuccurin i baka Rita - 10 Galerija

Marco Cuccurin je emotivnom objavom na društvenim mrežama čestitao rođendan svojoj baki Riti koja je pokupila simpatije javnosti i u showu "Ples sa zvijezdama".

Pobjednik ovogodišnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" i naš poznati influencer Marco Cuccurin ganuo je svoje pratitelje videom koji je podijelio na svom profilu na Instagramu, a posvetio ga baki Riti koja je slavila rođendan.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin- Otkrio i što misli o pobjedniku Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

"Posebna osoba danas ima rođendan, moja nona. Čestitke primamo u komentarima, a mojoj noni želim da doživi još barem toliko. Ne znam što bih bez tebe. Nona volim te!", napisao je Marco u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marco Cuccurin (@markomarkec3)

"Sretan joj rođendan, neki su ljudi kao anđeli na zemlji", "Sve najbolje, najboljoj noni", "Samo je jedna Nona i drago mi je što je odgojila ovakve biće kao što si ti. A noni želim puno sreće i zadovoljstva", "Sretan joj, poživjela još mnogo godina. Ona je tvoj blagoslov, a i ti si njezin. Obožavam gledati vašu ljubav i sreću", "Želim sretan rođendan tvojoj nonici, ima predivnog unuka i sigurno je preponosna. Želim velike čestitke tvojoj nonici, vole ju svi", samo su neke od lijepih poruka Marcovih pratitelja.

Marco je pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama" odnio s partnericom Paulom Tonković, dok su drugo mjesto osvojili glumica Daria Lorenci Flatz i njezin partner Ivan Jarnec, a treće televizijski voditelj Frano Ridjan i plesačica Gabriela Pilić.

Marcu je baka velika podrška, a naš influencer ne skriva koliko je ponosan što ju ima i svakodnevno objavljuje njihovi novi zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 5 Severina - 10 Severina - 8 +27 Severina - 7 Celebrity Seve objavila fotografiju s muškarcem s kojim su je povezivali nakon rastave od Igora Kojića: ''Neka ovi susreti postanu tradicionalni!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene