Jedan od najskladnijih parova

Ivanu Perišiću oko povratka u Hajduk pomogla je i njegova Josipa, a u našeg nogometaša zaljubila se još u srednjoškolskim danima!

Ivan i Josipa Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić - 2 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Josipa Perišić - 3 Ivan i Josipa Perišić - 1 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Ivan Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) Perišić Josipa (Foto: Instagram) Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 6 +11 Ivan i Josipa Perišić - 5 Galerija

Nakon velikog povratka Ivana Perišića u Hajduk, dojmovi će se dugo slijegati, a njegov dolazak u Split vjerno će pratiti i njegova supruga Josipa s kojom je već više od 12 godina.

Vijest da je Ivan Perišić novi igrač Hajduka proširila se brzinom munje, a sretni navijači Hajduka tek kreću sa slavljem zbog povratka svog omiljenog nogometaša kojeg su dugo zazivali frazom: ''Ivane, vrime je!''.

Pogledaji ovo Ivan Perišić Nogomet Službena potvrda povijesne transfer-bombe: Ivan Perišić potpisao za Hajduk!

O ovoj odluci Perišić je dugo razmišljao, a nije teško za pogoditi da mu je u donošenju odgovora pomogla i njegova životna suputnica Josipa.

Je li vas povratak Perišića u Hajduk razveselio?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Perišići su jedan od parova s naše sportske scene koji svoj privatan život vole držati za sebe, ali svoje pratitelje na društvenim mrežama znaju počastiti zajedničkim snimkama s putovanja, šetnji, večera, a i boravka u teretani u kojoj su dočekali i posljednji Božić o čemu više možete pročitati OVDJE.

Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

Ovaj skladni bračni par zajedno ima troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku. A ova skladna obitelj sada će opet biti i stanovnici Hrvatske i splitskog dijela, točnije Omiša iz kojeg je Ivan i rodom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 5 +25 Severina - 3 Celebrity Bujni Sevkin dekolte u badiću nije zasjenio njezine ostale atribute koje su vjerni fanovi primijetili: ''Žena bez trunke fotošopa!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +30 Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene