''najbitnije na svitu!''

Supruga Ivan Perišića oglasila se nakon teške utakmice, evo što je poručila suprugu uz divnu fotografiju!

Josipa i Ivan Perišić Josipa i Ivan Perišić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić s djecom Josipa Perišić s djecom Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan Perišić s djecom Ivan Perišić - 3 Ivan Perišić - 1 Proslava rođendan sina Ivana Perišića Proslava rođendan sina Ivana Perišića Ivan i Josipa Perišić +20 Ivan i Josipa Perišić Galerija

Josipa Perišić sinoć je s djecom bodrila supruga s tribina u Leipzigu, a poslije teške utakmice oglasila se na svom Instagramu.

Našem Ivanu Perišiću najveća podrška su njegova supruga i djeca te su ga upravo oni došli gledati i na Europsko prvenstvo u Njemačku, a njegova supruga Josipa se nakon teške utakmice protiv Italije oglasila na svom Instagram profilu. 

Njihova djeca, kći Mihaela i sin Leonardo pozirali su s tatom.

"Tata, volimo te. Najbitnije na svitu", napisala je Josipa koja je Hrvatsku s djecom i sinoć bodrila s tribina u Leipzigu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Ivan i Josipa svoju ljubav su okrunili brakom 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti.

Zanimljivo je to da Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Slavlje su tada proveli u krugu najbližih članova obitelji i njihovo dvoje djece - sinčića Lea i kćerkicu Manuelu, a par je 2022. godine dobio i sina Luku.

Par je poznat po tome što svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali sasvim je sigurno da je Josipa svom suprugu najveća podrška. Možda najizazovniju krizu prebrodili su kad je otišao u Francusku igrati za drugoligaša Sochaux, ali uspješno su preprodili sve prepreke.

Pogledaji ovo Josipa Perišić Celebrity Ni supruga Ivana Perišića nije htjela propustiti važnu utakmicu, objavila je fotku s tribina, djeca joj prave društvo!

Pogledaji ovo Joško Gvardiol i mama Sanja - 5 Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 +26 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević u urnebesnom videu opisala realnu situaciju iz života: ''Što muž očekuje, a što dobije...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 7 Severina - 5 Severina - 4 +26 Severina - 3 Celebrity Seve nakon fantastičnog koncerta u Novom Vinodolskom otkrila što ju je snašlo, iako se to nije primijetilo: ''Došla sam ovdje..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene