obiteljski odmor

Dok kruže glasine o povratku Perišića u Hajduk, njegova Josipa objavljuje simpatične fotke iz Splita!

Josipa Perišić Josipa Perišić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić Ivan Perišić - 2 Ivan Perišić Ivan Perišić Josipa Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Instagram) +14 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Perišić objavila je niz fotografija s djecom na Instagramu kojima je otkrila kako se nalaze na odmoru u Splitu.

Posljednjih nekoliko dana u javnosti se konstantno piše i priča o povratku nogometaša Ivana Perišića u Hajduk.

Njegova supruga Josipa sada se javila na svojim Instagramu i otkrila kako se s djecom nalaze u Splitu.

Objavila je prvo fotografiju Luke - najmlađeg člana obitelji kako leži na krevetu, a zatim je slijedeći dan pozirala s njim na Rivi. 

Josipa je na sebi imala kratke plave hlače, crne sandale i bijelu bluzu, a u pozadini je svirala pjesma Olivera Dragojevića "Vodi me tamo kraj plavoga mora".

Nakon toga objavila je selfie od sinova Luke i Lea te kćeri Manuele, a u pozadini je svirala ista pjesma kao i na prethodnom storiju.

Podsjetimo, ispod zadnje Josipine objave navijači su pisali u komentarima Ivanu da je vrijeme da se vrati "kući" aludirajući na to da bi se trebao vratiti igrati za Hajduk.

Zbog toga je glazbenik Marin Periš snimio pjesmu "Perišiću vrime je" posvećenu navijačima Hajduka koji željno iščekuju Perišićev povratak.

Perišić sa suprugom Josipom ima kćer Manuelu te starijeg sina Lea i mlađeg Luku. Par je u braku od 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Dino Dvornik i Ella Dvornik Ella i Dino Dvornik 2006. godine Danijela i Dino Dvornik +25 Coolio i Dino Dvornik Zanimljivosti Danijela Dvornik objavila rečenicu po kojoj pamti svog Dinu, svi su zaključili da je bio u pravu: "Muškarci se često pokažu ko..."

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić +23 Aleksandra Grdić Nekad i sad Isplivale su fotografije Aleksandre Grdić iz 2010. godine, tada se hvalila korekcijom jednog dijela tijela, a danas je obiteljska žena koja se skriva od medija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene