''U dobrim i lošim vremenima''

Supruga Ivana Perišića sve je zbunila opisom na novoj objavi: ''Vrijeme je da kažemo zbogom...''

Josipa Perišić - 2 Josipa Perišić - 2 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić - 1 Josipa Perišić s djecom Ivan Perišić s djecom Josipa i Ivan Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 6 Ivan i Josipa Perišić - 5 Ivan i Josipa Perišić - 4 +14 Ivan i Josipa Perišić - 3 Galerija

Josipa Perišić objavila je novu objavu na Instagramu, pa sve na prvu zbunila opisom, evo što je odlučila njena obitelj.

Josipa Perišić, supruga hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, objavila je emotivnu objavu na Instagramu pa svoje pratitelje zbunila na prvu.

"Vrijeme je da kažemo zbogom! U dobrim i lošim vremenima. Nedostajat ćete nam. London i prijatelji", napisala je uz niz fotografija njihove obitelji pa otkrila da se sele.

Podsjetimo, nogometaš je s obitelji posljednjih nekoliko godina živio u Londonu, ali je prije nekoliko mjeseci stigao u Hajduk. Obitelj se stoga vjerojatno vraća u Hrvatsku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Ivan i Josipa svoju ljubav su okrunili brakom 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti.

Zanimljivo je to da Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Slavlje su tada proveli u krugu najbližih članova obitelji i njihovo dvoje djece - sina Lea i kćeri Manuele, a par je 2022. godine dobio i sina Luku.

Par je poznat po tome što svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali sasvim je sigurno da je Josipa svom suprugu najveća podrška.

Možda najizazovniju krizu prebrodili su kad je otišao u Francusku igrati za drugoligaša Sochaux, ali uspješno su preprodili sve prepreke.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol i mama Sanja - 5 Celebrity Tko su mame Vatrenih? Jedna se posebno ističe svojim izgledom, a druga se može pohvaliti zavidnom karijerom!

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić Celebrity Supruga Ivana Perišića osvojila je njegovo srce još u školskim klupama, skupa su prebrodili sve prepreke, a vjenčali su se u tajnosti!

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić Zanimljivosti Ivan Perišić podijelio dio atmosfere obiteljskog slavlja, sve je bilo ispunjeno preslatkim detaljima!

Pogledaji ovo Ivan i Josipa Perišić Zanimljivosti Lijepa supruga Ivana Perišića podijelila je dio atmosfere kućnog slavlja, medeni detalji svima su zapeli za oko!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna ''and I'' - 7 Baby Lasagna - 1 +28 Baby Lasagna ''and I'' - 3 Celebrity Lasagna objavio novu fotografiju s djevojkom, opis sve govori o njihovom odnosu: ''Elizabeta me tuče po stražnjici!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +27 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević objavila novi video kćerkice i izazvala pravo oduševljenje svojih pratitelja: ''Kad je skužila, nije se ugasila''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene