Lijepa obitelj

Lijepa supruga Ivana Perišića podijelila je dio atmosfere kućnog slavlja, medeni detalji svima su zapeli za oko!

Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Josipa Perišić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 6 Ivan i Josipa Perišić - 5 Ivan i Josipa Perišić - 3 Ivan i Josipa Perišić - 2 Ivan i Josipa Perišić - 3 Josipa Perišić - 2 Josipa Perišić - 1 +16 Josipa Perišić - 4 Galerija

Ivan Perišić proslavio je 35. rođendan, a njegova supruga Josipa pokazala je kako su ga obiteljski proslavili.

Naš nogometaš Ivan Perišić ovih je dana proslavio 35. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere na društvenim je mrežama podijelila njegova supruga Josipa Perišić.

Ona je u priči na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ona i Ivan poziraju s kćeri i sinovima te rođendanskom tortom koja je bila ukrašena voćem i prskalicama, dok su na stolu bile i preslatke čestitke.

"Sretan ti rođendan, ljubavi", napisala je Josipa.

Ivan i Josipa civilni su brak sklopili 2012. godine, a u srpnju 2020. godine u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Pogledaji ovo Josipa Perišić - 5 Celebrity Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana.

Ovaj skladni bračni par zajedno ima troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku, a sada će opet biti i stanovnici Hrvatske i splitskog dijela, točnije Omiša iz kojeg je Ivan i rodom nakon što je on potpisao ugovor za splitski Hajduk.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 +25 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene