''ja nemrem...''

Lana Jurčević objavila novi video kćerkice i izazvala pravo oduševljenje svojih pratitelja: ''Kad je skužila, nije se ugasila''

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 +21 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Galerija

Otkako je postala majka krajem prošle godine, Lana Jurčević rado dijeli najljepše trenutke kroz koje prolazi sa svojom djevojčicom.

Da Lana Jurčević uživa u majčinstvu itekako su dokaz njezine objave na društvenim mrežama u kojima uglavnom spominje svoju kćerkicu.

Pratitelje je tako oduševila zadnjim videom koji je također, kao i mnoge ranije, posvetila svojoj kćerkici.

''Ja nemrem s njom, obožavam! Išle smo nešto obavit, ušle u stubište i kad je skužila jeku, nije se ugasila! A ovog komarca ću naći, ne piše mu se dobro'', napisala je Lana uz simpatični video na kojem se čuje mala djevojčica kako veselo viče, a u kadru je i noga djevojčice na kojoj je vidljivo da ju je piknuo komarac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

 

Podsjetimo, Lana je krajem prošle godine postala majka. S dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom dobila je kćer, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno je konačno otkrila da se zove Mayla Lily.

Pjevačica je imala kompliciranu trudnoću i težak porod, a o svemu je pisala na svojem blogu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati na zagrebačkoj špici - 22 Poznati na zagrebačkoj špici - 21 Poznati na zagrebačkoj špici - 20 Poznati na zagrebačkoj špici - 10 +18 Poznati na zagrebačkoj špici - 11 Celebrity Pogledajte kako je bilo na subotnjoj zagrebačkoj špici te tko se od poznatih Hrvata tamo našao

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas +10 Aca Lukas Celebrity Aca Lukas otvorio najraskošniju diskoteku na Jadranu: ''Odlično mjesto da se ja konačno rastavim na proste faktore''

Pogledaji ovo Petra Meštrić Celebrity Pogledajte kako je bilo na subotnjoj zagrebačkoj špici te tko se od poznatih Hrvata tamo našao

Pogledaji ovo Aca Lukas Celebrity Aca Lukas otvorio najraskošniju diskoteku na Jadranu: ''Odlično mjesto da se ja konačno rastavim na proste faktore''

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik otvoreno se požalila pratiteljima zbog problema s kojim se bori već dulje vrijeme: "Noćima ne spavam..."

Pogledaji ovo Marco Cuccurin - 5 Celebrity Omiljeni domaći influencer upitao je pratitelje za pomoć, u komentarima su se javile i poznate dame: "Na prvu sam mislila..."

Pogledaji ovo Marco Cuccurin - 5 Celebrity Omiljeni domaći influencer upitao je pratitelje za pomoć, u komentarima su se javile i poznate dame: "Na prvu sam mislila..."

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 1 Celebrity Joško Gvardiol u zagrljaju legendarnog folkera zapjevao veliki hit, pogledajte vesele prizore s tuluma!

Pogledaji ovo Maja Šuput - 6 Celebrity Šuput u ovom prozirnom izdanju još nismo imali prilike vidjeti, dotjerala se za nastup pa poručila: "I to malo robe je bilo previše!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene