"Ljudi, nije šala..."

Ella Dvornik otvoreno se požalila pratiteljima zbog problema s kojim se bori već dulje vrijeme: "Noćima ne spavam..."

Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik otkrila je pratiteljima kako se već dulje vrijeme bori s čudnim snovima te kako ima problema sa spavanjem.

Naša poduzetnica i influencerica Ella Dvornik požalila se pratiteljima na Instagramu da već duže vrijeme ima problema sa spavanjem i lucidnim snovima.

Sve je detaljno ispričala pa se našalila i cijelu situaciju nazvala "korona na gljivama".

"Ne znam jeste li pokupili ovu virozu kao i svi drugi, ali ljudi nije šala. Ili se probudim pričajući ili imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i do kad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo", ispričala je Ella, a povratne informacije dobila je i od drugih pratitelja koji se bore s istim problemom.

Imate li i vi istih problema?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjećamo, nedavno se Ella pohvalila novim poslovnim angažmanom, a više o tome pročitajte OVDJE.

Inače, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

Pogledaji ovo Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik pokazala što je nosila ispod haljine kojom je zagolicala maštu: "Evo da vam otkrijem tajnu…"

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 4 Celebrity Nije bilo teško zaključiti da Ella Dvornik ispod ove haljine ne nosi ništa, a svakim pokretom riskirala je otkriti previše!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 7 Marco Cuccurin - 6 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 +26 Marco Cuccurin - 2 Celebrity Omiljeni domaći influencer upitao je pratitelje za pomoć, u komentarima su se javile i poznate dame: "Na prvu sam mislila..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa - 1 Viktorija Rađa - 2 Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa - 7 +25 Viktorija Đonlić Rađa - 6 Celebrity Zgodna supruga Dina Rađe pozirala je u bikiniju na našoj obali, dugo niste vidjeli ovako vitku liniju: "E to je beach body!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene