promijenio je izgled

Omiljeni domaći influencer upitao je pratitelje za pomoć, u komentarima su se javile i poznate dame: "Na prvu sam mislila..."

Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 7 Marco Cuccurin - 6 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 5 In Magazin: Marco Cuccurin Marco Cuccurin i baka Rita - 21 Marco Cuccurin i baka Rita - 20 +20 Marco Cuccurin - 2 Galerija

Marco Cuccurin promijenio je imidž, no ipak je upitao svoje pratitelje za pomoć koji su se jednoglasno složili za istu odluku.

Naš poznati influencer Marco Cuccurin često na društvenim mreža vodi interakciju sa svojim pratiteljima, a ovoga ih je puta odlučio upitati za pomoć.

Naime, riječ je o njegovom izgledu za koji Marco nije siguran što mu bolje pristaje pa je postavio jednostavno pitanje:

"Brijati se ili ne? Ja čak naginjem ka ne, ili?!?!", napisao je u opisu objave uz par fotografija lica gdje mu se nazire brada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Svoje mišljenje su dale i glumica Tara Thaller, pjevačica Zsa Zsa, kao i Ivana Kindl koje su se jednoglasno složile da se Marco ipak ne treba obrijati.

Marco mi je bolji...

  • S bradom
  • Bez brade

Ukupno glasova:

"Na prvu sam mislila da si Brad Mondo", "Brutalno ti stoji, ne brij", "Totalno drugačije izgledaš sa i bez, svakako još nemoj. Ovo super izgleda", "Super ti je ovaj look", "Baš je top, odlično ti stoji", "Najbolji look dosad", pisali su pratitelji koji su primijetili da je Marco osim brade, promijenio i frizuru.

Podsjetimo, Marco se natjecao u prošloj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', a odnio je i pobjedu s partnericom Paulom Tonković.

Pogledaji ovo Marco Cuccurin i baka Rita - 2 Celebrity Društvene mreže opet su se užarile zbog našeg influencera, pogledajte koga je sa sobom poveo na putovanje: ''Evo da znate...''

Pogledaji ovo Marco Cuccurin Celebrity Hrvati već znaju koga žele na Eurosongu sljedeće godine? Zatrpali ga porukama: ''Imaš sve što ovaj show treba!''

Pogledaji ovo Marco Cuccurin Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa - 1 Viktorija Rađa - 2 Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa - 7 +25 Viktorija Đonlić Rađa - 6 Celebrity Zgodna supruga Dina Rađe pozirala je u bikiniju na našoj obali, dugo niste vidjeli ovako vitku liniju: "E to je beach body!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek - 3 Jacques Houdek +25 Jacques Houdek Celebrity Jacques Houdek uskočio u luftić pa vrlo domišljato zagrijao glasne žice za veliki koncert: "Šlaufek sim, šlaufek tam..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene