još jedno hrabro izdanje

Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

Marco Cuccurin Marco Cuccurin Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 Marco Cuccurin - 10 Marco Cuccurin - 9 Marco Cuccurin - 8 Marco Cuccurin - 6 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 4 +24 Marco Cuccurin - 1 Galerija

Marco Cuccurin ukrao je sve poglede na jednoj rođendanskoj proslavi koja je okupila brojna poznata lica.

Brojni poznati Hrvati okupili su se na proslavi prvog rođendana HELLO! Magazina u zagrebačkoj Laubi, a iz mase je i ovaj put iskakao naš influencer Marco Cuccurin, koji je poznat po rušenju modnih stereotipa.

On je za ovu prigodu odabrao potpuno crnu kombinaciju sa suknjom i prslukom koji je otkrio njegov isklesani trbuh, a stajling je upotpunio i crvenim šljokicama u svojoj kosi.

Pogledaji ovo Marco Cuccurin Celebrity Popularnog Hrvata i influencera fizički napala nepoznata žena: "Ne mogu vjerovati da je imala hrabrosti tako se ponijeti u javnosti i da nitko nije reagirao!"

Izdanjem se pohvalio i na društvenim mrežama, gdje je od pratitelja dobio same komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

"Tebi sve dobro stoji jer znaš nositi", "Najbolji si, važno je biti drukčiji od drugih!", "Pa opet si najljepši", "Ovo remek-djelo samo ti možeš ovako dobro isfurati", "Macan si", "Najbolji! Najdivniji! Najposebniji!", samo su neki od brojnih komentara na Instagramu.

"Nisam tu da se svidim svakome i to je potpuno u redu. Nema alternative, ja sam lik koji je shvatio da želi graditi svoj put, da na drugo ne pristajem. Prestao bih sve ovo raditi istog trena kada bi netko rekao - budi nešto što nisi", ispričao je Marco jednom prilikom u podcastu Skip or Beep bravo!

Pogledaji ovo Marco Cuccurin- Celebrity Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

Marca na društvenim mrežama prati gotovo milijun ljudi, a širu javnost osvojio je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je prošle godine odnio i pobjedu s Paulom Tonković. Po struci je kuhar i vizažist, a može se pohvaliti i da je sam izgradio kuću u kojoj živi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović u Varaždinu - 1 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 2 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 3 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 4 +27 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 5 Celebrity Emotivna Prijović se usred koncerta u Varaždinu s pozornice obratila svom suprugu: "Vidiš li Filipe, kako ovdje..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene