uvijek poseban i svoj!

Hrabro izdanje omiljenog hrvatskog influencera, rijetko koji frajer odvažio bi se na nešto ovakvo!

Marco Cuccurin Marco Cuccurin John Pavlish i Aleksandar Selak 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin i Ursula von der Leyen Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin Marco Cuccurin +19 Marco Cuccurin - 5 Galerija

Marco Cuccurin na jednom događaju u Zagrebu privukao je pozornost svojim odvažnim stajlingom.

Pobjednik posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama", influencer Marco Cuccurin, poznat je i po svojem odvažnom stilu, kojim plijeni poglede gdje god se pojavi.

Tako je bilo i ovaj tjedan na jednom događaju u Zagrebu, gdje je Marco još jednom pokazao da za njega ne postoje tipično ženski i tipično muški odjevni komadi.

On je za tu prigodu odabrao usku crnu dolčevitu bez rukava, u kojoj je otkrio svoje mišićave i tetovirane ruke, a kombinirao ju je s poderanim crnim hlačama te je stajling podigao ružičastom torbicom i čizmama u istoj boji.

Usto je i šminkom naglasio svoje plave oči, odnosno leće u boji, a potrudio se i oko frizure.

"Nisam tu da se svidim svakome i to je potpuno u redu. Nema alternative, ja sam lik koji je shvatio da želi graditi svoj put, da na drugo ne pristajem. Prestao bih sve ovo raditi istog trena kada bi netko rekao - budi nešto što nisi", ispričao je nedavno Tatjani Jurić u podcastu Skip or Beep bravo!

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Tada se dotaknuo i teme vršnjačkog nasilja, koje je sustavno trpio.

''Najviše mi je ostalo urezano kada sam u osnovnoj došao u školu, a pola škole je bilo raspisano grafitima – moje ime, prezime pa razni neprimjereni znakovi, riječi, sadržaji... Pisalo je svašta, a najviše se ticalo moje seksualnosti i fizičkog izgleda jer sam se ja uvijek nekako nosio drukčije. Samo što kada imaš 10, 11, 12 godina, ne znaš stati iza sebe i onoga što predstavljaš, ali sada, hvala Bogu, znam. Tada nisam znao i to me jako pogodilo. Nasilnici su tada kažnjeni, neki su i izbačeni iz škole'', prisjetio se Marco.

"Sve se to saniralo, ali je puno važnije sanirati štetu koja se dogodi s tvojim psihičkim zdravljem i sa svime što to nosi, ali, evo, vidiš da sam ja to sve dobro podnio i da sam iz svega toga izlazio samo jači", zaključio je tada.

Marco je inače profesionalni kuhar i vizažist, dokazao se i kao odličan plesač, a na društvenim mrežama prati ga gotovo milijun ljudi.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Karma Grupa Karma Grupa Karma Grupa Karma +19 Grupa Karma Nekad i sad Jedna od naših najatraktivnijih pjevačica vratila se na scenu s legendarnom grupom, evo koliko se promijenila od slavnih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput se pohvalila promjenom koja je sve oduševila pa priznala: "Muž mi je rekao da doma izgledam kao opanak!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene