Otkrio i što misli o pobjedniku

Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

Marco Cuccurin- Marco Cuccurin- Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 Marco Cuccurin - 10 Marco Cuccurin - 9 Marco Cuccurin - 8 Marco Cuccurin - 6 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 1 +19 Marco Cuccurin - 1 Galerija

Marco Cuccurin je prošle godine za naš portal podijelio planove za prijavu na ovogodišnju Doru, a sada je otkrio zašto je od toga odustao.

Naš uspješni influencer i pobjednik zadnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" Marco Cuccurin planirao se prijaviti na ovogodišnju Doru, što je prošle godine otkrio za naš portala.

"Tijekom 2023. u planu mi je izbaciti singl, u kojem će mi pomoći Mia Negovetić. Zatim mi je u planu, ako karijera bude išla dobrim tijekom, prijaviti se na iduću Doru", rekao nam je ranije Marco.

Pogledaji ovo Mia Negovetić Celebrity Mia Negovetić pozirala je u slatkom zagrljaju pobjednika našeg hit-showa: "Nas dvoje i predivna zimska idila"

O svojoj velikoj želji za sudjelovanje na Dori, a zatim možda i na Eurosongu, sada je progovorio i u pričama na Instagramu.

"To je moj najveći san i imam želju pokazati nešto ludo, inovativno i neviđeno", odgovorio je Marco obožavateljima koji su ga upitali zašto se nije prijavio na Doru.

"Još dok sam 2006. gledao Severinu i 'Moju štiklu' znao sam da to želim i da je to nešto za mene, ali... Za tako nešto potrebno je vrijeme. Čuo sam mnogo pjesama, išao u studio i, nažalost, niti jedna još nije bila ono što želim", objasnio je te je dodao da će onu "pravu" pjesmu osjetiti na prvo slušanje.

Pogledaji ovo Marco Cuccurin - 12 Celebrity Marco Cuccurin pozirao je u outfitu kojim ruši stereotipe: ''Gospodin savršeni, uvijek svoj i poseban''

"Do tad podržimo jedan od boljih nastupa koje smo imali unazad par godina i vidimo gdje će nas dovesti", podržao je Baby Lasagnu, ali je obećao i obožavateljima da će ga, kada dođe pravi trenutak, vidjeti na pozornici Dore.

Biste li voljeli vidjeti Marca Cuccurina na Dori?

  • Da, jedva čekam da se prijavi
  • Ne

Ukupno glasova:

Cuccurin je ovogodišnjeg pobjednika Dore podržao i na svojem profilu na Instagramu.

"Imenjak je razvalio. Pliz mi recite da nisam jedini!!!" napisao je uz video u kojem svira "Rim Tim Tagi Dim".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Podsjetimo, Marco je prošle godine u showu "Ples sa zvijezdama" odnio pobjedu s mentoricom Paulom Tonković. Osim što je pokazao da je talentirani plesač, Marco je i uspješan influencer, koji je i sam izgradio kuću u kojoj živi, a po struci je kuhar i vizažist.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 +25 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Celebrity Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene