dok je pjevala baladu

Emotivna Prijović se usred koncerta u Varaždinu s pozornice obratila svom suprugu: "Vidiš li Filipe, kako ovdje..."

Aleksandra Prijović u Varaždinu Aleksandra Prijović u Varaždinu Aleksa Savulov 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović u Varaždinu - 1 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 2 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 3 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 4 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 5 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 6 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 7 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 8 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 9 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 10 +21 Aleksandra Prijović u Varaždinu - 11 Galerija

Aleksandra Prijović je Varaždinkama i Varaždincima priuštila više od dva i pol sata vrhunske zabave, pjesme i svjetske produkcije, a slijede još dva njena rasprodana koncerta u Areni Varaždin.

Omiljena regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je prvi od tri koncerta u Areni Varaždin i svojoj vjernoj publici priredila noć za pamćenje. Ulaznice za ovaj koncert rasprodane u manje od 24 sata još u veljači kada je najavljen.

"Ja sam po prvi puta u ovom gradu. Želim vam se prvo zahvaliti što ste došli večeras i što ću pjevati za vas tri dana. Želim da ovo bude svima nama divna uspomena", poručila je Prijović na koncertu.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 3 Zanimljivosti Aleksandra Prijović ne bavi se samo glazbom, s mužem je prije sedam godina otvorila veliki biznis!

Koncert je, tradicionalno započeo pjesmom "Za nas kasno" je i stihovima "Od istoka do zapada" po kojima je ova turneja koja ne prestaje oduševljavati cijelu regiju dobila ime.

Hitovi su se samo nastavili nizati, a dok je pjevala jednu od svojih najljepših balada "Sve po starom", Aleksandra se obratila suprugu, koji je autor velikog broja njezinih pjesama.

"Vidiš li Filipe, kako ovdje u Varaždinu vole tvoje pjesme..." rekla je.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Celebrity Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

Publika koja je cijeli koncert pjevala s njom u glas je i neumorno skandirala "Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo!"

"Kada me budu pitali kakva je publika u Varaždinu, reći ću da je emotivna kao i ja. Posebno mi je drago što volite balade i što ste toliko emotivni. Volim vas", uzvratila im je Prijović.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Koliko Prijović izdvaja za skupocjeni nakit na turneji? Samo od cifre narukvice na njezinoj ruci vam se može zavrtjeti u glavi!

Na pozornici joj se pridružila kolegica Slavica Ćukteraš, čije pjesme Aleksandru vežu uz lijepe uspomene.

"Rado sam je slušala kada sam bila mala i uvijek su mi najdraže te pjesme koje me vežu za djetinjstvo. Mnogi imaju godine karijere iza sebe, ali ne tako često i hitove koliko ti imaš. Hvala ti što si večeras s nama!" rekla je svojoj gošći.

Pjevačice su zajedno izvele hit "Zvat ćeš je mojim imenom", a na repertoaru su se našli i hitovi "Vodka" i "Mrgud".

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović objavila prekrasnu fotografiju sa svojom mamom, koja je nekoć isto bila prava zvijezda!

"Drago mi je što sam tu jer energija je predivna", poručila je Slavica i zahvalila se Aleksandri na pozivu.

Prijović je sinoć Varaždinkama i Varaždincima priuštila više od dva i pol sata vrhunske zabave, pjesme i svjetske produkcije.

"Nadam se da sam ispunila vaša očekivanja. Hvala na ljubavi i divnoj energiji i na svakoj pjesmi koju smo otpjevali zajedno. Bili ste najglasniji. Volim vas", poručila je svojim vjernim obožavateljima.

Regionalna zvijezda u rasprodanoj Areni Varaždin nastupa i večeras, a sutra je na rasporedu treći, finalni koncert.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 4 Joan Collins - 3 Joan Collins - 2 Joan Collins - 6 +28 Joan Collins - 5 Celebrity Zvijezda ''Dinastije'' u 91. godini iznenađuje izgledom, evo kako se sredila za posljednji izlazak sa svojim petim suprugom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene