wow!

Šuput u ovom prozirnom izdanju još nismo imali prilike vidjeti, dotjerala se za nastup pa poručila: "I to malo robe je bilo previše!"

Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput oduševila je modnim izdanjem na posljednjem nastupu, a niz fotografija objavila je na svom Instagram profilu.

Već je dobro poznato da je naša pjevačica Maja Šuput zauzeta cijelo ljeto tijekom kojeg odrađuje brojne nastupe, ali nekad ipak nađe vremena za i obiteljski odmor.

Sada je odradila nastup u Zadru za koji se posebno spremila. Nosila je zanimljivu prozirnu kreaciju koja se sačinjavala od crnog grudnjaka i donjeg rublja, a na sve to iskombinirala je visoke crne čizme na potpeticu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na glavi je nosila tigrasti šešir, a kosu je pustila u blage valove.

Ocijenite Majin izgled.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Mamica se picnula za mega koncert. I da, toliko je gorilo da je i to malo robe bilo previše", napisala je u opisu niza fotografija na Instagramu, a čini se da su obožavatelji ostali oduševljeni njezinim modnim izdanjem.

"Vauuu koja zgodna mačka", "Maja je toliko zgodna", pisali su.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 2 Celebrity Na ovu objavu Maje Šuput o sinu Bloomu teško je ostati imun, a tek kad vidite njegove najnovije fotografije!

Pogledaji ovo Maja Šuput - 3 Naslovnica Maja Šuput u zanimljivom badiću s visokim izrezom pokazala istreniranu figuru: "Kao da te je netko nacrtao!"

Pogledaji ovo Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Ruben Van Gucht - 3 Ruben Van Gucht - 1 +25 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Evo što je Blanka Vlašić objavila usred skandala koji je izazvao njezin suprug, zna se i gdje se nalazi s njihovim sinom!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +27 Nina Badrić - 2 Celebrity Ovako se Nina Badrić provela u Sarajevu, a svojim izgledom je sve zadivila: "Rijetki imaju tu damsku gracioznost..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene