Kakva je to fešta bila!

Prisjetite se kako je izgledalo vjenčanje nogometaša Tina Jedvaja i lijepe Dine, sve je prštalo od raskoši, a pjevao im je Saša Matić!

Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 4 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 4 Josip Regovic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 23 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 22 Dina Dragija - 1 Dina Dragija - 2 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 1 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 2 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 3 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 21 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 20 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 19 +17 Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja - 18 Galerija

Nogometaš Tin Jedvaj i Dina Dragija danas su proslavili drugu godišnjicu braka, pogledajte prizore s njihova raskošnog vjenčanja koje je 2022. godine kralo pozornost.

Nogometaš Tin Jedvaj i zaručnica Dina Dragija vjenčali su se u crkvi svetog Nikole u Varaždinu 2022. godine.

Dinu je tada do crkve pratio njezin otac, a tijekom obreda pjevala im je Jelena Žnidarić Zsa Zsa.

Dina je imala dvije vjenčanice. Prva je bila raskošna haljina s brojnim detaljima koju možete vidjeti u našoj galeriji, a druga je bila jednostavna bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava.

Slavlje se nakon obreda održalo u dvorcu Leiter, a među gostima su bila i brojna poznata imena.

Stigao je Mario Mamić s tadašnjom suprugom Tijom, bila je tu Izabel Kovačić, koja je ovih dana potvrdila da čeka drugo dijete s našim Mateom Kovačićem, pjevač Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Burja, frizer Zvonimir Franić, koji je bio zaslužan za Dininu frizuru, Helena i Dominik Livaković, Nikola Moro s djevojkom Paulom Pulić i brojni drugi poznati iz različitih struka.

Par je za prvi ples odabrao ''Perfect'' Eda Sheerana, a goste je zabavljala grupa Lexington, dok je kasnije iznenađenje bio Saša Matić.

Mladenci su imali i posebnu tortu ukrašenu ružama, i to čak na sedam katova. Prije rezanja torte mladenci su zajedno s gostima gledali spektakularni vatromet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

Povodom druge godišnjice braka Dina je na Instagramu pokazala i kako su izgledale njezine probe za vjenčanicu, a fotografije pogledajte u galeriji.

Inače, Dina i Tin dugo su bili zajedno, ali svoju vezu uvijek su voljeli čuvati privatnom. Dina se nekoliko godina bavila modelingom, a nakon što je završila prvostupnički studij diplomacije i međunarodnih odnosa, otišla je na studij u London te je stekla diplomu antropologije politike, kriminala i nasilja. U njezinu je životopisu i potpredsjedničko mjesto NGO Youth Leaders Networka, kojemu je cilj pripremiti mlađe generacije za političke izazove novog doba, a postala je i jedna od NFT umjetnica.

Pogledaji ovo Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić Celebrity Naš kapetan prije 13 godina suprugu je odveo pred oltar, a sve do danas ostali su jedan od najtajanstvenijih i najskladnijih poznatih parova!

Pogledaji ovo Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Celebrity Mateo i Izabel Kovačić vjenčali su se u crkvi u kojoj su se upoznali kao tinejdžeri: "Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey Oprah Winfrey - 2 Oprah Winfrey - 1 Oprah Winfrey - 6 +28 Oprah Winfrey - 5 Celebrity Slavna Oprah hitno je hospitalizirana, njezina prijateljica za medije je otkrila što se dogodilo

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +29 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari otvoreno o preslatkoj kćeri i braku koji je posljednjih mjeseci tema medija: ''Kad si 20 godina na sceni, neke stvari poželiš čuvati za sebe...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene