''Ja sam majka...''

Žanamari otvoreno o preslatkoj kćeri i braku koji je posljednjih mjeseci tema medija: ''Kad si 20 godina na sceni, neke stvari poželiš čuvati za sebe...''

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 +23 Žanamari Perčić - 4 Galerija

Žanamari Perčić na CMC festivalu u Vodicama otkrila nam je što misli o medijskim napisima o njoj i suprugu, a otkrila je i kakva je njena kćerkica Gabrijela koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

Žanamari Perčić predstavila se na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom ''24/7'', a nakon nastupa otkrila nam je što misli o zainteresiranosti medija za njen bračni život, ali i ponešto o kćerkici koju rijetko pokazuje.

''Pretprošle godine predstavila sam se s pjesmom ''Dugo''. Tu sam pjesmu radila s Fayom, tad je bila sa mnom i moja plesačica Željka, samo tada je bilo puno cura, a sad imam Željku i Alena'', rekla je.

Na binu festivala stigla je u providnoj crnoj haljini s velikim draguljima i prorezom na dekolteu, a rekla nam je što misli o tome što se u medijima često ističe njen izgled.

''S obzirom da moja glazba i ono što promoviram u životu direktno ovisi o medijima mislim da je super uvijek kad pišu, makar samo o izgledu, jer na koncu konca bavim se i pjevanjem i fitnessom i influencingom pa naravno da mi pašu komplimenti'', priznaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Za ovakvu figuru zaslužna je teretana u kojoj provodi puno vremena, a pitali smo je hoće li tijekom ljeta uzeti malu pauzu od vježbanja.

''Pauza je nikad, nema opuštanja. Meni je teretana opuštanje, psihički odmor, ja čak i kad nemam energije odem u teretanu samo da dođem i onda sjednem na biciklu i tako se opustim.''

A ljubav prema teretani nije došla spontano.

''Htjela sam se time baviti. Cijeli život sam nekako u teretani, ali otkad sam rodila nisam baš bila redovita, malo sam bila preopsesivna majka, tako da sam morala biti s djetetom 24 sata dnevno i na kraju kad sam počela ić u teretanu, tih 3 sata dnevno su mi bili jedini koje sam ja imala za sebe. Iako, Gabi već ima devet godina pa sad i ona sa mnom ide u teretanu! Sad smo ipak 24 sata zajedno'', govori sretno.

Kad govori o kćeri, Žanamari doista blistaju oči, a otkrila je i kakva je njena Gabrijela koju je dobila sa suprugom Mariom Perčićem.

''Gabi je toliko talentirana, ona i piše pjesme, fenomenalno pjeva, ali primijetila sam da ne voli biti u centru pozornosti. U školskim predstavama se ne gura u prve redove, onako tiha je samozatajna, ali jako kreativna. Voli crtati, neku skulpturu, stalno nešto radi, kuća mi je puna boja, ljepila, raznih papira, onih platna za crtanje, mislim da će biti umjetnica neka sto posto!'' nahvalila je svoju djevojčicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Posljednjih mjeseci tema medija je upravo njen brak s Mariom, poznatijim kao Joshuom Macksom. Pred brojnim medijskim nagađanjima ne daju se slomiti, a jasno je rekla i zašto.

''Ja ne volim davati izjave o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove'', govori.

Smetaju li suprugu komentari koje svakodnevno dobiva?

''To ćete morati njega pitati'', odgovara.

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

Pogledaji ovo Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga: "Znači, nije samo da ću ja patiti u životu, nego..."

Pogledaji ovo Žanamari Perčić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako je Žanamari izgledala prije 13 godina i što je tada posebno voljela nositi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 +25 Indira Levak - 5 inMagazin Indira Levak priznala s kojim se porokom ne može izboriti: ''U posljednje vrijeme to mi tako smeta...''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 1 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 2 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 3 +25 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 4 Celebrity Mateo i Izabel Kovačić vjenčali su se u crkvi u kojoj su se upoznali kao tinejdžeri: "Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene