čekaju drugo dijete!

Mateo i Izabel Kovačić vjenčali su se u crkvi u kojoj su se upoznali kao tinejdžeri: "Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji!"

Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Ronald Gorsic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 1 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 2 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 3 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 4 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 5 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 6 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 7 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 8 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 9 +19 Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić - 10 Galerija

Mateo i Izabel Kovačić otkrili su da čekaju drugo dijete, a mi smo se tim povodom prisjetili kako je počela njihova ljubavna priča.

Obitelj Matea i Izabel Kovačić uskoro se širi.

Paru stiže još jedno dijete, a sretnu vijest Izabel je potvrdila na Instagramu, fotografijom na kojoj je pokazala trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IZAKOVA (@izakova)

Mateo i Izabel jedan su od najskladnijih poznatih domaćih parova i njihova ljubav traje još od tinejdžerskih dana.

U vezi su od 2010. godine, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je Izabel pjevala u zboru, a Mateo je bio ministrant.

''Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko zajedničkih prijatelja. Ja sam išla na trčanje s prijateljicom i nakon toga smo stali u prostorijama za druženje kraj naše crkve (tamo smo većinom provodili slobodno vrijeme) i on je taman igrao PlayStation s prijateljima. Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji'', otkrila je jednom prilikom Izabel na društvenim mrežama.

U crkvi u kojoj su se upoznali su 2017. godine izgovorili i sudbonosno "da", a Izabel je poželjela da im na vjenčanju pjevaju članovi njenog bivšeg zbora. svadbeno slavlje nastavio se u hotelu Westin.

Među uzvanicima na njihovu vjenčanju bili su brojni Mateovi suigrači, uključujući i Brazilca Marcela, Vedrana Ćorluku sa suprugom Frankom, Luisa Ibaneza, Ivana Perišića sa suprugom Josipom, ali i braća Zoran i Zdravko Mamić te mnogi drugi.

U siječnju 2020. godine Izabel i Mateo postali su roditelji sinčića Ivana, kojemu je kum na krštenju bio Luka Modrić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IZAKOVA (@izakova)

Izabel je Mateova velika podrška u karijeri i često je u svjetskim medijima nazivaju najljepšom hrvatskom WAGS-icom, a ne sumnjamo da će supruga vjerno bodriti i na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pogledaji ovo Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić objavio fotografije sa svojim sestrama, rijetko ih pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

Pogledaji ovo Mateo Kovačić - 4 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

Pogledaji ovo Izabel Kovačić Celebrity Tko je sestra Izabel Kovačić? Sve zanima odgovor na ovo pitanje nakon što ju je spomenula u važnoj objavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 +25 Indira Levak - 5 inMagazin Indira Levak priznala s kojim se porokom ne može izboriti: ''U posljednje vrijeme to mi tako smeta...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo - 4 +26 Damir Kedžo - 5 inMagazin Damir Kedžo ekskluzivno za IN magazin progovorio o bolesti s kojom se bori: ''Otkrio sam sasvim slučajno, drugi oko mene su skužili da sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene