jako su bliske

Tko je sestra Izabel Kovačić? Sve zanima odgovor na ovo pitanje nakon što ju je spomenula u važnoj objavi!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i sestra Izabel Kovačić i sestra Izabel Kovačić i sestra - 1 Izabel Kovačić i sestra - 2 Izabel Kovačić i sestra Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je čestitala rođendan svojoj sestri Ivani i tim je povodom objavila njihove zajedničke fotografije.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, poduzetnica Izabel Kovačić, na Instagramu je čestitala rođendan svojoj sestri Ivani Čirjak.

"Sretan rođendan sestrice. Volim te uvijek i zauvijek", napisala je Izabel uz fotografiju sa sestrom iz djetinjstva, a podijelila je još jednu uz koju je istaknula: "Najbolje prijateljice oduvijek".

Pogledaji ovo Izabel Kovačić - 4 Celebrity Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Fotografije pogledajte u galeriji.

Izabel je prije toga na društvenoj mrežama predstavila novu kolekciju svojeg brenda Izakova "Memoriae", a u objavi je spomenula i sestru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

"Dok sam odrastala, nisam imala puno modnih ikona, ali jedna koja će zauvijek ostati je moja starija sestra Ivana", istaknula je Izabel.

Sestre su fizički vrlo slične, a koliko su bliske potvrđuje činjenica da Izabel i Ivana zajedno stoje iza uspješnog brenda dječje organske odjeće Lunilou koji su pokrenule 2015. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Ivana je majka dviju djevojčica, Lucije i Nikol. Jedna od njezinih kćerkica rođena je s Downovim sindromom.

"Moja je mlađa kći Niki rođena sa sindromom Down i nije bilo lako uskladiti sve obaveze, a nije ni sada. Treba se posvetiti poslu, njoj, njezinim terapijama, edukaciji... Usto, treba se kvalitetno i s puno ljubavi posvetiti i starijoj kćeri. No, kako se kaže, živ čovjek na sve se navikne, pogotovo uz mnogo ljubavi i upornosti, a mislim da toga kod nas ima napretek pa sve uspijevamo. Sve zajedno i sve uz dozu smijeha i veselja", ispričala je Ivana jednom prilikom za Story, a tada je otkrila i po čemu se razlikuje od sestre.

"Budući da sam starija, možda malo čvršće stojim na zemlji. Bela je sklonija velikim planovima, sanjarenju. To je prva veća razlika među nama koje sam se sjetila", izjavila je.

Izabel sa suprugom Mateom ima trogodišnjeg sinčića Ivana.Par je u braku od 2017. godine, a zaljubili su se još u tinejdžerskim danima.

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Celebrity Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Minea i Antonija Šola +25 Antonija Šola kao Minea Celebrity Antonija Šola na Instagramu objavila da joj je Minea ukrala dečka, on je pjevač u našem popularnom bendu: "O sugar, honey dečko moj''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 +25 Kate Middleton - 1 Celebrity Situacija s Kate Middleton postaje sve čudnija, ovo je razlog zbog kojeg neki sumnjaju da je sporna fotografija snimljena prije čak osam godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene