Stiže prinova!

Supruga Matea Kovačića uoči Eura objavila najljepše moguće vijesti, obitelj našeg Vatrenog uskoro se širi!

Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Mateo Kovačić - 1 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić +19 Izabel i Mateo Kovačić Galerija

Izabel Kovačić otkrila je da ona i Mateo čekaju drugo dijete i pokazala je trudnički trbuh.

Stiže prinova u obitelj našeg Vatrenog Matea Kovačića.

Njegova supruga Izabel Kovačić na Instagramu je otkrila da je trudna i objavila je fotografiju na kojoj je pokazala već poveći trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IZAKOVA (@izakova)

Čestitke su odmah počele pristizati sa svih strana.

Mate i Izabel zajedno već imaju sinčića Ivana, kojeg su dobili u siječnju 2020.

Par se poznaje još od djetinjstva, a vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

Izabel je Mateova najveća podrška u karijeri i ne sumnjamo da će ga vjerno bodriti na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pogledaji ovo Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić objavio fotografije sa svojim sestrama, rijetko ih pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

Pogledaji ovo Mateo Kovačić - 4 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

Pogledaji ovo Izabel Kovačić Celebrity Tko je sestra Izabel Kovačić? Sve zanima odgovor na ovo pitanje nakon što ju je spomenula u važnoj objavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Celebrity Ovo je novi poslovni angažman Elle Dvornik, opet se odlučila za isti pothvat kao i ranije u kojemu se odlično snašla!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo - 4 +26 Damir Kedžo - 5 inMagazin Damir Kedžo ekskluzivno za IN magazin progovorio o bolesti s kojom se bori: ''Otkrio sam sasvim slučajno, drugi oko mene su skužili da sam...''

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene