Posvetila mu objavu

Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

Tia Jurčić - 2 Tia Jurčić - 2 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia Jurčić - 3 Tia Jurčić - 1 Tia Juričić i Kenny Smith - 1 Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić i Kenny Smith Tia Jurčić - 4 Tia Mamić - 3 Tia i Mario Mamić Tia i Mario Mamić - 4 +10 Tia i Mario Mamić - 5 Galerija

Tia Jurčić potvrdila je da je u vezi s NBA zvijezdom i bivšim košarkašem s kojim se u posljednje vrijeme često družila.

Tia Jurčić na društvenim je mrežama potvrdila kako je u vezi s muškarcem od kojeg se u posljednje vrijeme nije odvajala.

Nakon što je u zadnje vrijeme objavila nekoliko fotografija s NBA zvijezdom i bivšim košarkašem Kennyjem Smithom, sada mu je čestitala rođendan posebnom čestitkom te time potvrdila višetjedna šuškanja.
''Sretan rođendan, ljubavi '', napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagram priči.

Posvetila mu je i objavu, te je uz još jednu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni napisala: ''Sretan rođendan mojoj posebnoj osobi!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Jurcic (@tia.jurcic)

Podsjetimo, od 2017. godine Tia je bila u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga nosila je prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu. Razveli su se prošle godine. 

Prije Marija, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim je dobila sina Dominika, a razveli su se 2015. nakon pet godina braka te su ostali u odličnim odnosima. Mario Mamić iz bivšeg braka s Monikom Kravić ima sinove Jakova i Josipa.

I Kenny iza sebe ima dva braka i iz prvog ima dvoje djece, pjevačicu Kaylu i košarkaša K.J.-a. S drugom suprugom Gwendolyne Osoborne, s kojom je u braku bio od 2006. do 2018. godine, također je dobio dvoje djece.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek - 3 Matija Cvek - 2 Matija Cvek - 1 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 19 +24 Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni Celebrity Matija Cvek podijelio je prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom, nikad ga nismo vidjeli u ovakvim intimnim trenucima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 +26 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prijović u pripijenoj kožnoj haljini odvratila pažnju na svoje ženstvene obline, za povratak u Arenu morala se ovako srediti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene