"Ima li bolje priče od tog?"

Baby Lasagni obratila se žena zbog koje cijeli svijet zna za njega: ''To što si bio rezerva je baš tako trebalo biti...''

Zsa Zsa Zsa Zsa Instagram 1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Žnidarić Zsa Zsa Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 6 Zsa Zsa Zsa Zsa Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 1 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Jelena Žnidarić Zsa Zsa Jelena Žnidarić Zsa Zsa Baby Lasagna Baby Lasagna +31 Baby Lasagna Galerija

Svi već znaju da je Baby Lasagna na Doru upao umjesto pjevačice Zsa Zse, a ona se sad oglasila povodom njegovog velikog uspjeha i rekla što misli o cijeloj situaciji.

Dan nakon polufinala svi su zahvaljivali Jeleni Žnidarić Zsa Zsi, našoj pjevačici koja je odustala od Dore i umjesto koje je kao rezerva upao Baby Lasagna.

Sada se na društvenim mrežama i ona sama oglasila povodom uspjeha našeg predstavnika.

"Nova verzija uzrečice 'when life gives u lemons...' je 'when life gives u minced meat ili tomatos, give it to Baby, he'll make lasagna - and f***ing everyone loves Baby's Lasagna", započela je.

Pogledaji ovo Snimatelj pleše na Celebrity Ritmu Rim Tim Tagi Dima nije odolio ni snimatelj na Eurosongu, ovaj video brzinom munje širi se internetom!

"Ovo nije slučajno... ovo je zapisano negdje u zvijezdama... Ovo se očito moralo dogoditi. Još je nevjerojatnije iz moje perspektive jer znam koliko se situacija moralo posložiti, da vam bar mogu to nekako opisati, ali mimo toga, Marko, to što si bio rezerva je trebalo baš tako biti! Ima li bolje priče od tog? Filmski! To je samo dokaz da kad je nekome nešto suđeno - naći će put! + trud i rad uz to, koji je vidljiv iz svemira - nema granice". rekla je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

"Marko aka Baby Lasagna, ja vjerujem da je i ova subota zapravo tek početak, rođen si za to, svi to vidimo!! (Ako ćeš uopće i vidjet ovo u hrpi svega, čuli smo se kad si imao manje od 1000 followera, sad si prešao 100 000)", dodala je pjevačica.

Slažete li se s njom da se situacija nije dogodila slučajno?

  • Da, sigurno je tako
  • Ne vjerujem u slučajnosti

Ukupno glasova:

"P.S. Ljubomorna sam i na cijeli tim koji imaš! Sve redom mladi, maštoviti, sposobni i bez kreativnih okova i kompromisa koje svi po putu inače vole forsirati. Wow, šešir do poda! A vi ljudi, budite prezentni u subotu jer pred nama se upravo ispisuje povijest o kojoj će se pričati desetljećima! Ko izda - pi**a", zaključila je.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Celebrity Baby Lasagna iskreno o vjeri: ''Dođemo tu na pretpartyje, ja se križam prije jela, to je moje uvjerenje, ne mogu ga skrivati''

Zašto je Zsa Zsa odustala od Dore pročitajte OVDJE

Redoslijed nastupa u finalu pogledajte OVDJE.

Što je Baby Lasagna rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Stanje na kladionicama pratite OVDJE.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Snimatelj pleše na Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +35 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 Celebrity Ritmu Rim Tim Tagi Dima nije odolio ni snimatelj na Eurosongu, ovaj video brzinom munje širi se internetom!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 +35 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Celebrity Baby Lasagna iskreno o vjeri: ''Dođemo tu na pretpartyje, ja se križam prije jela, to je moje uvjerenje, ne mogu ga skrivati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene