"ne mogu drukčije"

Baby Lasagna iskreno o vjeri: ''Dođemo tu na pretpartyje, ja se križam prije jela, to je moje uvjerenje, ne mogu ga skrivati''

Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Sanjin Strukic/Pixsell 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 2 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 4 +29 Baby Lasagna - 2 Galerija

Već je svima dobro poznato da je Baby Lasagni vjera važna životna stavka, a sada je otkrio nešto više o tome uoči samog finala Eurosonga.

Naš eurovizijski predstavnik Baby Lasagna u emisiji "Road to Eurosong" Josipa Bošnjaka osvrnuo se na to kako bi publika mogla reagirati na njegove izjave o vjeri. 

"Lako je moguće da je ovo teško pucanje u nogu, ali ja ne mogu drukčije. Moraš reći ono u što vjeruješ", rekao je pa priznao što ga pomalo zastrašuje. 

"I dalje je tu strah. Znaš, ono, mi dođemo tu na pretpartyje, jedemo svi skupa i ja se križam prije jela. To je moje uvjerenje za koje mislim da je istinito i ne bih mogao spavati da ga skrivam, da lažem, da se izvlačim... To je ono što mi je u životu crno na bijelo", objasnio je Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity I župnik Želimir je uz Baby Lasagnu: "Svi u našoj župi podržavamo našeg Marka!''

"U katoličanstvu Isus kaže: 'Ljubi sve, svakoga, svog neprijatelja', i onda izađe mali Nemo i Hrvati ga nazivaju spodobom", dodao je.

Baby Lasagna i u ranijim je intervjuima govorio koliko mu je vjera važna, a za IN magazin otkrio je i da ga je otac savjetovao da ode k svećeniku zbog borbe s anksioznošću. 

''Rekao je da ima tog prijatelja svećenika i ako želim ići na razgovor da odem, nije me silio ni na što. I otišao sam, prihvatio sam jer sam tražio pomoć svugdje. Bio sam u to vrijeme i kod psihologa i slično, što i dalje idem, kao što i dalje idem na razgovore sa svećenikom. U tom trenutku upoznao sam korak po korak sve više u čemu je tu riječ, tako da iako sam odrastao u katoličkoj obitelji, ranije je to sve bilo usputno s moje strane'', objasnio je.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 8 Celebrity Sve o susretu Baby Lasagne i dogradonačelnika Malmöa pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!

Podršku uoči finala Eurosonga pružio mu je i župnik Želimir, a što je sve rekao o našem predstavniku, možete pročitati OVDJE.

Što je Baby Lasagna rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Kako je njegov tim reagirao na prolazak u finale, pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna bio je gost u Dnevniku Nove TV, otkrio nam je sve o najslađem trenutku na Eurosongu!

I dalje se nižu reakcije gledatelja, memeove i pohvale skupili smo OVDJE.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Župnik Želimir Bagavac Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 +36 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Celebrity I župnik Želimir je uz Baby Lasagnu: "Svi u našoj župi podržavamo našeg Marka!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 8 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 2 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 4 +31 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 5 Celebrity Sve o susretu Baby Lasagne i dogradonačelnika Malmöa pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene