''vjera mu je jako važna!''

I župnik Želimir je uz Baby Lasagnu: "Svi u našoj župi podržavamo našeg Marka!''

Baby Lasagna Baby Lasagna Profimedia 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Župnik Želimir Bagavac Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 5 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 +30 Baby Lasagna Galerija

Župnik Želimir Bagavac navijat će za Baby Lasagnu na finalnoj večeri Eurosonga, a kako kaže, svi u župi ga podržavaju.

Cijelu Hrvatsku, ali i Europu ne prestaje tresti Baby Lasagna groznica, pogotovo nakon što je oduševio nastupom u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i opravdao titulu glavnog favorita na natjecanju. 

Pjevač je u više navrata naglasio da je veliki vjernik te da svako jutro čita Bibliju, a podršku mu je pružio i župnik Želimir Bagavac, piše 24sata.

"Svi u našoj župi podržavamo našeg Marka Purišića. Poslali smo mu i poruku podrške te će u subotu cijela župa, pa i cijeli Kaštelir navijati za njega'', rekao je Želimir, župnik kaštelirske župe svetih Kuzme i Damjana.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 8 Celebrity Sve o susretu Baby Lasagne i dogradonačelnika Malmöa pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!

Progovorio je i o tome koliko Baby Lasagana posjećuje crkvu te što je to što mu mnogo znači u vjeri. 

"Dolazi kod nas u crkvu nedjeljom, kad god može. Posljednje vrijeme ga nije bilo, ali to je zbog priprema za Eurosong. Ja ga vidim u crkvi s oltara. Vjera mu je jako važna i to se vidi. Ne pjeva kod nas u zboru, ali pjeva među pukom. Ide na svetu misu i euharistija mu jako puno znači. Na njemu se vide upravo ta poniznost, poštenje, iskrenost i jednostavnost, s kojima je osvojio sve nas. A koliko vidimo i cijelu Europu", objasnio je župnik.

Baby Lasagna je uoči same polufinalne večeri na pitanje medija kako je tako smiren pred veliki nastup rekao: "Puno ljudi moli za mene".

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna bio je gost u Dnevniku Nove TV, otkrio nam je sve o najslađem trenutku na Eurosongu!

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Zbog eurovizijske ludnice već se počeo rezervirati smještaj u Zagrebu iduće godine!

Otkrio je i hoće li pratiti finale Eurosonga u subotu. 

"Nego što, bodrit ćemo ga i navijati za njega. Teško je prognozirati bilo kakve rezultate, ali za nas je Marko već sad pobjednik", kaže.

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna +41 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna bio je gost u Dnevniku Nove TV, otkrio nam je sve o najslađem trenutku na Eurosongu!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 6 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 1 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 3 +36 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Celebrity Ovoj ženi danas zahvaljuje cijela Hrvatska: ''Da joj se podigne spomenik u Međimurju i jedan od čistog zlata na Europskom trgu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene